Teresisa Teresisa komentáře u knih

☰ menu

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Nenáročné čtení. Líbilo se mi pojetí hlavního hrdiny - klaďas se spoustou negativních stránek.

08.07.2021 4 z 5


Temné šílenství Temné šílenství Wulf Dorn

Tahle knížka se čte sama a člověk na konci žasně nad rozuzlením, které by asi čekal jen málokdo. Autor mne nezklamal, což se však nedá říci o nakladatelství, které se evidentně vyfláklo na řádnou korekturu. Časté chyby včetně hrubek (zvon odbyl - WTF?!?) mne ve čtení rušily.

29.06.2015 4 z 5


Jak být ženou Jak být ženou Caitlin Moran

Jsem nadšená! Tahle ženská má páru a nebojí se ji upustit pěkně veřejně. Měla jsem radost z jejího stylu psaní, rozhledu, slovní zásoby, obratů, obsahu... A ano, taky neznám skoro žádné vtipné zástupkyně něžného pohlaví. Třeba tomu knihy jako je tahle můžou pomoct, co, dámy? :)))

02.03.2015 5 z 5


Druhý život Marýny G. Druhý život Marýny G. Vladimíra Klimecká

Jednu hvězdu ubírám za chyby, nechci se opakovat, rozebrali je už autoři jiných příspěvků. Další hvězdu za snižující se poutavost děje. Začátek knihy mě docela nadchnul, čtení jsem si užívala, další příběhy už ale byly méně a méně zajímavé až celé nadšení nějak vyšumělo.

03.02.2015 3 z 5


Sestry sudičky Sestry sudičky Eleanor Brown

Čtivá knížka s líně plynoucím líbivým příběhem, u kterého si člověk vyčistí hlavu. Odpočinkové čtení o vztahu tří sester k sobě samým, rodině, světu.

14.06.2014 4 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Vážně jsem se snažila. Ale dočíst to je nad mé síly. Stále stejné fráze, které mě nutí protáčet oči. A protože je jich opravdu hodně, mám pořád oči navrch hlavy a nemůžu se dívat do knížky. Definitivně jsem knihu pohřbila, když mi kamarádka prozradila, že vše skončí happy endem s barevnými duhami a bílými jednorožci...

11.12.2013 odpad!


Výhonek osmilisté růže Výhonek osmilisté růže Auður Ava Ólafsdóttir

Kniha, která v člověku zanechá pocit, že je na světě krásně (nedokážu lépe vyjádřit). Navíc čtivě a poutavě napsaná. Takových kousků je málo a proto zasloužených pět hvězd.

19.11.2013 5 z 5