Tazzy Tazzy komentáře u knih

☰ menu

A tak mi unikají A tak mi unikají Beth Revis

Byla to taková rychlá knížka, co ukázala něco o životě bláznů. Trošku mě štvalo, že je tak krátka, ale co nadělám :)) Jinak hodně smutný příběh, který ukázal, co dokáže Phydus... :(

22.08.2014 5 z 5


Pošeptej po větru Pošeptej po větru Lenka Lanczová

Nejlepší trilogie, co jsem kdy četla :-) Limonády nemusím, ale tady se mi líbila ta složitost ;-)

21.08.2014 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Zajímalo mě, proč je zrovna tahle kniha na seznamu bestsellerů. Že by kvůli sexuální tématice, protože o tom, co zažila Anastasie, sní povícero žen?
Ana byla taková ta nevinná dívka s nulovými sexuálními zkušenostmi, které se objevují v zamilovaných limonádách.
Christian, Christian, Christian... Multimilionář s vlastní firmou, helikoptérou, kupou sloužících, temnou minulostí a hernou, v níž pěstuje svou úchylku... Kdo by takového týpka nechtěl, co? A navíc je sexy, kalhoty mu visí z boků, má rozcuchané vlasy a uhrančivé šedé oči. Když jsme u toho, není té šedi nějak moc? :-D
Nemyslím si, že je kniha špatná. Výše zmíněné věci nemají být výsměch, pouze fakta. Jsem ráda, za přečtení příběhu, i když byl o něco slabší, než jsem čekala :-) To je vlastně moje chyba, vysnila jsem si to jinak :-D Pokračování jsem zatím nečetla, knížky nestojí pětikorunu, že, ale chystám se na to. Je mi jasný, že to skončí stejně sladce jako cukrkandl :)) přesto mě zajímá to Christianovo tajemství a ta zápletka s Anastasiiným těhotenstvím nemusí být zas tak úplně špatná ;-)
Ke knize se vracím, hlavně proto, že je první z tohoto žánru, kterou jsme zkusila.
P.S. Souhlasím s tím, že komu se to nelíbí, ať to prostě nečte :-) a podle mě má každá kniha něco do sebe, i když mají podobná nebo dokonce stejná témata B-)

21.08.2014 4 z 5