tadeas96 tadeas96 komentáře u knih

☰ menu

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

Pro někoho možná moc, pro mě akorát. Kniha je plná šťavnatých sexuálních scén, ale to jí ani trochu neubírá na hloubce. Je to jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četl.
Hrozně se mi líbila postava Inda.

20.09.2021 5 z 5


365 dní 365 dní Blanka Lipińska

Nejdříve jsem viděl film, který mě naprosto nadchl svým příběhem plným vzrušení, sexu a dobrodružství. Hned, jak jsem sehnal knihu, jsem ji jedním dechem přečetl a musím říct, že byla ještě lepší než film. Chvilkami jsem vážně záviděl Lauře její životní příběh. Kdybych mohl, tak si to s ní vyměním. Ne každý najde tak ohromující lásku (a navíc ještě v někom tak sexy jako je Massimo)...

20.09.2021 5 z 5


On On Elle Kennedy

Nádherný příběh dvou homosexuálů. Našel jsem v něm porozumění a odvahu vyjít s pravdou ven. Sexuální scény se mi líbily, byly něžné a realistické. Příběh jako takový byl překrásný, romantický a vzrušující.

20.09.2021 5 z 5


Alfa Boss Alfa Boss Alexander Stainforth (p)

Po dočtení prvního dílu jsem nemohl čekat ani minutu a ihned jsem sáhl po pokračování. To vzrušení a hluboký pocit porozumění s autorem mne hluboce zasáhlo. Doufám, že budu mít příležitost pana Alexandra Stainfortha potkat osobně. Sérii plánuji přečíst znovu. Božské...

20.09.2021 5 z 5


Boss Boss Alexander Stainforth (p)

Nádhera. Vzrušující kniha, plná touhy, vzrušení a sexu. Nemohl jsem se odtrhnout, četl jsem celou noc. Po dočtení jsem na příběh nemohl zapomenout, tak hluboko mě zasáhla. Kéž by bylo víc takových knih. Tohle je kniha, na kterou NIKDY nezapomenu, uchovám ji navždy v srdci.

20.09.2021 5 z 5