surikata246 surikata246 komentáře u knih

Obálka knihy Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Obdivuji autorku za zpracování o velmi náročných tématech a životech lidí v tomto kraji. Na tento díl jsem se těšila, ale nečetl se právě lehce. Mnohé osudy lidí byly velmi těžké až tragické. Dozvěděla jsem se mnoho informací, které jsem neznala a pochopila co dokáže moc a ideologie.

17.04.2025

Obálka knihy Klíč Klíč Kathryn Hughes

V knihovně probíhala akce "rande naslepo", dostanete krásně zabalenou knihu a nevíte co dostanete. Někdy se zadaří a mě se výběr podařil. Kniha se mi líbila ani mi nijak nevadilo prolínání časových stádii v plynulosti četby. Je to strhující příběh nepochopení, zrady, bezcitného jednání, smutku ale i lásky, důstojnosti a naděje. Doporučuji ostatním čtenářům.

11.04.2025

Obálka knihy Abeceda Abeceda Alena Ladová

Hezká vzpomínka z dětství a na čtení babičky Růženky. Vůbec jsem nevěděla, že ji ještě máme. Ležela zaprášená v nějaké krabici ve sklepě.

Obálka knihy Statek je rodu ženského Statek je rodu ženského Kateřina Vágnerová

Příjemné a zábavné čtení u kterého jsem se místy smála nahlas. Po náročných službách jako účinný prostředek proti stresu a únavě. Doporučuji.

Obálka knihy Strakatý máslo Strakatý máslo Josef Štefan Kubín

Nedávno jsme dělali pořádek a rekonstrukci v domku u prarodičů. A našlo se několik pokladů z našeho dětství. Tato knížečka byla velmi oblíbená a vtipná s pěknými obrázky. Rádi jsme si zase prohlédli a početli, byl to příjemný pocit.

Obálka knihy Můj rodný blázinec Můj rodný blázinec Radkin Honzák

Velmi krásné knižní setkání s milým a vzdělaným člověkem. Moc hezky napsáno, poučilo i pobavilo zároveň.

Obálka knihy Sloní paměť Sloní paměť Alex Lasker

Krásné čtení, které je velmi poučné i názorné. Sloni jsou fascinující zvířata a jejich život je těžký a jedinečný. Rozhodně doporučuji.

01.12.2023

Obálka knihy Miluj své srdce Miluj své srdce Louise L. Hay

Příjemné čtení, které přišlo v pravou chvíli jako pohlazení po duši. A velmi zpříjemnilo náročné okamžiky.

16.10.2023

Obálka knihy Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky Hana Whitton (p)

Moc hezky se četlo, zvláště po dnech strávených v přírodě .Určitě doporučuji.

17.09.2023

Obálka knihy Atlas: Otcův příběh Atlas: Otcův příběh Lucinda Riley

Krásně se to četlo a rozhodně nelituji strávený čas. Mrzí mne vážně moc, že už autorka není mezi námi a jsem vděčná jejímu synovi za dokončení této knihy.

05.09.2023

Obálka knihy Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Tak to bylo naprosto skvělé.

20.04.2023

Obálka knihy Zloba Zloba Chris Carter

Při čtení jsem měla pocity zmaru ,odporu, smutku i lítosti k obětem. Autorův styl i propracovanost děje hodnotím plným počtem.

18.12.2021

Obálka knihy Veselý červenec Veselý červenec Josef Lada

Patřila k neoblíbenějším a prvním knížkám mého dětství. Stále má čestné místo v naší knihovně a čteme si z ní při různých příležitostech. Máme ji moc rádi.

07.11.2021

Obálka knihy Dar přítomnosti Dar přítomnosti Spencer Johnson

Myslím si ,že je to pozoruhodná knížka. Přinutí člověka k zamyšlení a přehodnocení náhledu některých návyků a přesvědčení. Často něco děláme a vůbec se nesoustředíme
na tu činnost a neposloucháme co nám někdy i důležitého druzí povídají.

Obálka knihy Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Bylo to rozhodně zajímavé čtení . Ale při některých pasážích mi naskakovala doslova husí kůže a dělalo se zle jak tělesně a hlavně psychicky. Jen jsem ráda, že to tak ve skutečnosti
nedopadlo !!!

Obálka knihy Večer a jitro Večer a jitro Ken Follett

Moc se mi to líbilo a četba příjemně ubíhala. Byly tam starosti s láskou, úklady ,podvody, ponižování, soupeření i smrt. Knihy autora mám velmi ráda a těším se určitě na další.
Doporučuji všem.

Obálka knihy Děvčátko Děvčátko Martin Goffa

Bylo to příjemné a napínavé první setkání s autorem. Jsem nadšená a doporučuji ostatním čtenářům.

21.09.2021

Obálka knihy Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Přečetla jsem jedním dechem i přes dost děsivou zápletku a vůbec nelituji. Rozhodně doporučuji.

18.09.2021

Obálka knihy Maják na útesech Maják na útesech Marie Lamballe (p)

Celkem pěkné odpočinkové čtení s předvídatelným koncem. Po nočních směnách výborný prostředek pro odpočinek a spánek. Spokojenost.

18.09.2021

Obálka knihy Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

Musím říct je to opravdu špičkové čtení. Měla jsem tak unavené oči, ale nemohla vůbec přestat. Veliká spokojenost a už se těším na další !

11.09.2021

Zavřít