suchasusenka suchasusenka komentáře u knih

☰ menu

Po povrchu Po povrchu Tomáš Třeštík

Nejprve jsem na sobě pozorovala takový ten přiblblý úsměv. Postupně mi koutky spadly a říkala jsem si jen, že to byla teda slušná “jízda”. Trochu si člověk zavzpomínal. Ke konci se opět dostavil úsměv, ale tentokrát proto, že ta knížka zahřála. Jako celek to prostě funguje.

05.03.2021 5 z 5


Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Velké téma. O to víc mě mrzí, že to prostě nefungovalo. Hlavu a patu pro mě měla až poslední čtvrtina. Ze všech knih s tímto tématem mě bohužel tato nedokázala udržet.

04.03.2021 2 z 5


Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Já se bavila. Nic víc jsem nechtěla. Pro mě lepší než Deníček moderního fotra. Takhle nějak to prostě líčí chlapi kámošům u piva a ženský kámoškám u vína.

25.11.2020 5 z 5


Noci běsů Noci běsů Kateřina Šardická

Originální. Takovéhle věci běžně nečtu ale užila jsem si to. Dost mě rozčilovaly překlepy, ale příběh si zaslouží plnou nálož hvězd.

24.10.2020 5 z 5


Soběstačný Soběstačný Zuzana Dostálová

Smutná bolest ... každopádně napsané výborně. A doufám, že moje Žofinka také nakonec nebude sameček☺️.

17.06.2020 5 z 5


Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

První polovinu jsem se bavila. Super oddych. Ale ve druhé půlce mi přišlo, že každý odstavec končil větou “Čeněk se poblil” - druhá půlka - ať už to mám dočtené.

09.01.2020 2 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Četla se dobře, ale pro mě předvídatelná. Manželé mě vzali víc. Tohle bylo slabší.

01.11.2018 3 z 5


Prostě na mě zapomněli Prostě na mě zapomněli Jiří Holub

Příběh mě hned pohltil. Jednu dobu jsem měla tak reálný strach, jako kdybych byla tam někde já. Skvělé čtení.

18.01.2016 5 z 5


Čmeláci v srdci Čmeláci v srdci Petra Hülsmann

Potřebovala jsem pauzu od vražd, znásilnění a dalších stresů, proto jsem sáhla po čmelácích. V příběhu se alespoň jednou pozná každá z nás. Není to čtení pro chlapy. Člověk se zasměje, občas ho zastudí slza na tváři a ač skoro od začátku tuší jak TO dopadne, nejde text opustit. Skvěle se s knížkou odpočívá, je to oddychová záležitost, nahlížejme tak na ni. Fandila jsem Leně zuby nehty a občas jí i záviděla ten pocit napětí z mistra Bena.

26.10.2015 5 z 5