Příspěvky

Knihu řadím na první místo bonusových knih HP. Knížka mě potěšila jak krásnou vazbou, tak příběhy. Nejradši mám 5 příběh tři bratři.

Další skvělá knížka od J.R.Rowlingové a stejně tak dobrá. Knížka se mi velice líbila. Byla napínavá, čtivá, rychle jsem ji přečetla.

Jsou tam zvířata od A do Z. Ke každěmu zvířeti je obrázek, který se mi vždy líbil - teda až na tu tarantuli Je to přehledné, což je pro mě dost důležité. Mě osobně se tato bonusová kniha Harryho Pottera moc líbí.

Prašinu jsem dostala od maminky k narozeninám a musím říct že se mě to líbilo Děj byl dobře spravovaný a namočený ve správným druhu fantasy.četlo se to velmi rychle

Super knížka, která podle mě má vtipné ilustrace. A děj je velice dobře vymyšlený.

Tuto knížku jsem četla po nocích, když jsem nemohla spát. A musím říct, že jsem si ji velmi oblíbila.

Tato kniha je o tom, jak se vyvíjela košťata,zlatonka, camrál, obruče ,hřiště ,týmy ,pravidla kdo udělal první dokument, co v něm bylo atd. Ke světu Harryho Pottera je to zajímavá, často legrační bonusová kniha. Já osobně ji řadím do žebříčku bonusových knih HP na 2 místo.

Moje první koupená manga a velmi mne zaujala. Dokoupila jsem tři další díly, tohle čtení je návykové.

Nádherná ilustrace. Velice se mi líbilo, nenapsal tam ani slovo ale přesto jsem rozuměla.

Velice se mi líbilo. Dostala jsem jí k vánocům, každý večer mi to mamka četla. Abych řekla pravdu musela jsem jí dlouho přemlouvat ale nakonec to dopadlo. Takže jsem každý večer usínala s willow.

Děj nezklamal, zdál se mi opravdu zajímavý, ilustrace jsou taktéž nádherné. Překvapilo mě, že je Ray někdo, kdo jsem absolutně nečekala, takže vřele doporučuji.

Užsná knížka velice mě překvapila. přečetla jsem jí prakticky za den. Velice se těím na další díl.

U tohohle dílu jsem se smála, strachovala, někdy posmutněla a někdy jsem byla i překvapená. Tenhle díl byl zajímavý, já když jsem se začetla, nic mě nemohlo odtrhnout, dokud jsem ještě nepřečetla jednu kapitolu. Za mě hodně doporučuji.

Tato knížka mě překvapila obálkou ale i druhem fantasy. Podle mě dobrej příběh který se dá ještě dál vyvíjet.

Děj velice dobře pokračoval, čtení velmi rychle ubíhalo. Ilustrace jsou nádherné. Dramatický děj mě chvílemi rozesmával, chvílemi jsem se dost bála.

(+ SPOILER) Bylo velice smutné, jak se potom Norman vrátil a šel vstříc smrti. Taktéž mě dojalo, jak se na něj Emma vrhla.

Tohle bylo fakt vynikající! Tahle kniha mě překvapila tím, že má úplně jinou magii, než ostatní mangy. Jsou v ní hodně vtipné hlášky, je někdy napínavá, dobře se čte.

Tato knížka mě velmi překvapila. Jelikož mám ráda legendy, pověsti a bajky tak tohle byla přesně knížka pro mě.

Tato knížka se mi velice líbila. Velice doporučuju.

Velice dobrej a povedenej díl. Ilustrace jsou krásný. Rychle se čte. Těším se na pokračování.

Skvělá knížka, za den jsem jí měla přečtenou. a řeknu vám po přečtení tehle knížky budete mít tygra taky. Vím to z vlastní zkušenosti.

První díl byl zajímavý, proto jsem se hned pustila do druhého dílu a musím uznat, že 2 díl je snad ještě lepší, nemohla jsem se vůbec odtrhnout. Dokonce mi na začátku ukáplo pár slz. Konec mě strašně napnul, ale bohužel nemám ještě 3 díl.

Můžu zaručit, že tohle byla jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Byl tam úžasný děj a ani chvíli jsem se nenudila.

Tato knížka mě uchvátila. Čte se to velmi rychle. Někde je to velice napínavé a někde takové klidné, ale ne nudné.