ssissi ssissi komentáře u knih

☰ menu

Kladrubáčci aneb vyprávění starokladrubského hříběte Kladrubáčci aneb vyprávění starokladrubského hříběte Dalibor Gregor

Opravdu nádherná hodnotná kniha, text i fotografie velmi zdařilé , vhodná i pro dospělé.

21.06.2020 5 z 5


Sloni pro Prahu, Praha pro slony / Prague for elephants, elephanths for Prague Sloni pro Prahu, Praha pro slony / Prague for elephants, elephanths for Prague Miroslav Bobek

Opravdu krásná kniha s nádhernými fotografiemi ze Zoo Praha i ze země původu některých slonů - Srí Lanky. Pro ty, kdo se chtějí dozvědět něco o slonech v zoo Praha.

12.09.2019 5 z 5


Rok v zahradě Rok v zahradě kolektiv autorů

Myslím,že je skvělá. Kapitoly po jednotlivých měsících radí,kdy je na kterou činnost ta nejvhodnější doba

30.01.2019


Hrady - sprievodca po slovenských hradoch Hrady - sprievodca po slovenských hradoch Jaroslav Nešpor

Ucelený přehled hradů na Slovensku. Rozděleno na oblasti. Moc pěkné.

13.04.2018 5 z 5


Blanka Matragi Blanka Matragi Blanka Matragi

Ke knize se vracím každé léto, vždycky mi dodá elán něco dělat. A to se ke knihám nevracím (pouze k ještě jedné "vejce a já"). Doporučuji už pro všeobecný přehled o tom, co vše se dá podniknout, že lesk a bohatství jsou výměnou něčeho za něco, a že to chce odvahu.

29.03.2018


Koně pro krále Koně pro krále Dalibor Gregor

Nádherná kniha o tradici "Jízda králů " plná fotografií od zkušeného fotografa koní. Kvalitní křídový papír. Podrobné přiblížení zákulisí (přípravy) těchto akcí.

01.01.2018 5 z 5


Anastasia Anastasia Vladimir Megre (p)

Možná jen sen o lepším světě, že to zařídí za nás Anastasie? Kéž by.....protože nikoho jiného neznám, kdo by předělal lidstvo na celé planetě, aby se k sobě chovali jinak....aby byl svět co možná nejspravedlivější a vše mělo svůj logický řád.... Četlo se hezky...Kupuji další díly.

21.03.2016 4 z 5


Čarujeme s papírem Čarujeme s papírem Taylor Hagerty

koho baví dělat něco, co dělá málokdo...vystřihovat složitější věci z papíru, je kniha myslím moc hezká...s hezkými nápady. např. lucerna na svíčku.... ojedinělá věc v dnešní uspěchané době...uklidní.

19.12.2015