Sonik19 Sonik19 komentáře u knih

☰ menu

Svět podle Garpa Svět podle Garpa John Irving

Kvůli dvoum posledním stránkám poslední kapitoly ta kniha stála za to..jinak to bylo utrpení číst, pořád sem čekala co se stane a o čem to je...Bohužel nepatřím do sorty lidí, která se zvládla ztotožnit se smýšelním pana Garpa.

17.03.2017


Marťan Marťan Andy Weir

Neskutečná kniha, napínavá a lehko čtivá. I když sem film viděla jako první, kniha mě velmi nadchla. Nadchla i mého nečtoucího manžela a to tak moc, že by si ji klidně přečetl znova.

17.03.2017


Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Ach ne....to sem sáhla hodně vedle... což je ovšem můj problém a ne autorky...ač mě příběh nezaujal, pokračování mi vrtá hlavou...ale postačilo by mi pouhé přečtení "výcucu"...Dílo mi přišlo naivní a přeslazené místy až primitivní..Krásná holka si najde krásného kluka..krásná holka má celoživotní komplex, krásný kluk má problémy s...??? s tím, že je překrásný a dokonalý?? a hodně pracuje... oba si rozumí v sexu a díky feromonům, alkoholu a bůhvíještě čemu je tu zápletka!! Letíme do Paříže, juhuuu...Američanka, která neumí ni slovo francouzsky si užívá romantiku s mužem snů, který je věčně v práci...mě ta kniha nedala možnost vžít se do hrdinů...proto mi nesedla...

13.07.2016 2 z 5