Soalive.nat Soalive.nat komentáře u knih

☰ menu

Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

Smála jsem se a divila jsem se. A pak jsem si uvědomila, že se tohle za zavřenými dveřmi odehrávalo předtím a bude i dnes. Proto lidé tu knihu chtěli odstranit z povrchu zemského... byl to příběh o nich.

24.10.2016 4 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Slabé, hodně slabé čtení. Místo zahnání nudy, to nudu přináší. Oddechové, ale otravné.

29.04.2016 2 z 5


Lev, čarodějnice a skříň Lev, čarodějnice a skříň C. S. Lewis (p)

Už je to asi 10 let, co jsem knihu četla, ale pořád si pamatuju ten pocit, který ve mně kniha zanechala - okouzlení.

14.04.2016 4 z 5


Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Meh. Přečetla jsem si to anglicky, krom asi tak 3 slov, co jsem neznala a nikdy neslyšela, mi zbytek POUZE z jazykového hlediska přišel jako četba pro děti. Viděla jsem všechny filmy a přijdou mi lepší než knihy. Bella tam aspoň tolik "nebrečí" (brečí ve snesitelném množství). Bolí mě, jak je nesamostatná a vlastně naprosto hloupá a naivní. A zároveň, když si uvědomím, kolik mladých (malých) holek tyhle knihy četlo, je mi do pláče, protože jim autorka do hlavy cpe naprosto špatnou představu o tom, jak (ne)funguje vztah, a nejen vztah, ale vlastně celý život.

26.03.2016 1 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Měla jsem náladu na oddechové čtení a tato kniha splnila očekávání, ale zároveň byla opravdu zábavná a vtáhla do děje. Za dva dny byla přečtená, no možná se mi četla až příliš snadno... ale upřímně se těším, až začnu číst další díl. Co se týče filmu? Z toho mě bolela hlava, takhle špatný film jsem dlouho neviděla.

26.03.2016 4 z 5