Sldook Sldook komentáře u knih

☰ menu

Rázová vlna Rázová vlna František Kotleta (p)

Jak uz je tu nekolikrat zmineno, predchozi dve knihy mi sedly vic a to hlavne Spad, za kterym ale Polocas rozpadu rozhodne nijak vyrazneji nezaostaval. Co se tyce samotne Razove vlny, tak mi chybi nekolik neuzavrenych pribehovych lini z prvniho dilu, coz me trosku zamrzelo, ale porad to je kvalitni poctenicko se spoustou mrtvol a hlasek. A ac tenhle komentar mozna vyzniva trochu negativne, tak jen ve srovnani s predchazejicimi dily, jinak je to porad skvela kotletovina :)

04.06.2018 4 z 5


Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Kotleta zde pekne rozviji dej prvniho dilu, ale prislo mi, ze se zde objevily nove dejove linky a to na ukor starsich, ale neuzavrenych, z predchoziho dilu. Kazdopadne kvalita psani zustava, mozna i naopak narusta. Necham se prekvapit a snad se nektere dejove linky znovu objevi v tretim dilu.

12.04.2018 5 z 5


Spad Spad František Kotleta (p)

Moje prvni kniha od Kotlety a hned po prvnim precteni se z neho stal muj oblibeny autor. Postapo svet, ale ne nekde mimo, naopak - primo v nasi domovine. Clovek se diky tomu do deje dokaze vic vcitit, k tomu jeste prispivaji vystrizky z Japonskych novin popisujici vznik atomove valky a pekne nenapadne doplnuji cely pribeh. Po nastoleni atmosfery a zacteni se do pribehu uz pak jen zbyva procist se spoustou mrtvol odejitych na onen svet, at uz formou podrezani, zastreleni, pripadne jakoukoliv jinou a skoncit s jednim velkym "WOW, ja chci vic!"

12.04.2018 5 z 5


Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

V porovnani s prvnim Nocnim klubem mi prisel tento dil o neco slabsi, nicmene je to stale velice kvalitni cteni. A stejne jako u jednicky si musim docist ostatni Kulhankovi knihy, a nasledne precist znovu dvojku, abych pochopil vsechny reference.

12.04.2018 4 z 5


Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

Ke Kulhankovi jsem se dostal az v pozdejsim veku a jako k prvni, zrovna teto knize. A hned od zacatku jsem si oblibil jeho styl psani i pribeh.
Az po precteni cele knihy jsem se dozvedel, ze se v ni vyskytuje spousta odkazu na jeho predchozi tituly, takze se ted tesim, az se k nim dostanu, a pak se vratim k teto. Nicmene hodnoceni uz vyssi stejne nejde dat :)

12.04.2018 5 z 5


Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Na knihu jsem narazil diky recenzi na nekterou z Kotletovych knih a musim rict, ze jsem za to rad, protoze to byla naprosta jizda. Na zacatku jsem vubec netusil, co mam cekat a chvilku jsem si musel zvykat na autoruv trosku jiny styl psani, ale pak jsem se zacetl zpusobem dlouho nezazitym. Strasne jsem si cteni uzival a hlavne me zaujala autorova predstava Pekla, ktera je velmi zvlastne pojata, ale pritom dopodrobna promyslena.
Proste neztracejte cas ctenim recenzi a vrhnete se na cteni, stoji to za to! :)

12.04.2018 5 z 5


Ve stínu Říše Ve stínu Říše * antologie

Prvni cast pro me byla docela zdlouhava a ne nejak extra chytlava, ale pocinajic vicemene Kotletovou povidkou se cela antologie docela rozjela a udrzela si chytlavost.

12.04.2018 3 z 5