Skalara Skalara komentáře u knih

☰ menu

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

První vražda až na okolo sté strany?? Vážně a popis obec a lidí, přírody. Chyběl ji spád a napětí a jen jsi četl chaos.

27.12.2021 odpad!


Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Nebyla špatná, ale chci znát konec :D nemám ráda když musím čekat na výsledek :D

07.02.2021 4 z 5


Svatební plán Svatební plán Sophia Farago

Pýcha a předsudek se tomu nemůže rovnat ale přesto jsem to přečetla jedním dechem.

12.10.2020 4 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Odpusťte mi, ale toto se Stmíváním se nemůže rovnat. Toto se nedá číst.

12.10.2020 odpad!


Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Tak druhý díl byl o dost lepší než ten první, ale pořád to není na plný počet hvězd. Je to typ kriminálky kdy od začátku víte vraha a já mám raději to napnutí, kdo to bude a zda si myslím vraha správně, ale i přesto skvělá kniha.

11.10.2020 4 z 5


Na hraně zákona Na hraně zákona Nora Roberts

Rozhodně nebyla špatná, ale asi od této autorky nemám ráda knihy se snahou o historii . Stejně jako Srdce rebelky :) Už si ji znovu číst nehodlám :)

08.08.2020 3 z 5


Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Tak tato kniha se opravdu povedla.. Po dlouhé době jsem četla a četla dokud nedočetla :D Během několika hodin jednohubka na odpoledne, ale díky této knize jsem si zase uvědomila proč mě baví čtení :D

06.07.2020 5 z 5


Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Líbí se mi krátké kapitoly člověk může přestat číst po chvíli a jít dělat něco jiného. Problém je v tom, že člověk se nemůže odtrhnout a řekne si, ještě jeden kousek. Má to přece jen tři strany navíc ta kapitola, až do té doby kdy jste u konce knihy. Kniha obsahuje hromadu vražd :) O ty není nouze a i několik problémů různých vyšetřovatelů. Super

04.07.2020 5 z 5


Tajemství živých Tajemství živých Carol Wyer

Kniha měla skvělé hodnocení, ale mě velmi zklamala. Bylo to odpočinkové nic co by mě táhlo dál číst. Spíše se to vleklo a já musela se nutit číst. Zároveň od začátku knihy máte tušení, kdo by se mohl mstít. Pro mě to byla bohužel slabší kniha a nelíbila se mi ani vylíčení postavy vyšetřovatelky.

22.06.2020 2 z 5


Tajemství živých Tajemství živých Carol Wyer

Kniha měla skvělé hodnocení, ale mě velmi zklamala. Bylo to odpočinkové nic co by mě táhlo dál číst. Spíše se to vleklo a já musela se nutit číst. Zároveň od začátku knihy máte tušení, kdo by se mohl mstít. Pro mě to byla bohužel slabší kniha a nelíbila se mi ani vylíčení postavy vyšetřovatelky.

22.06.2020 2 z 5


Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Tak tato kniha mě dostala :) Miluji Bryndzu a jeho knihy, ale tento autor překročil velmi vysokou laťku Roberta Bryndzy.Dle mého názoru jsou jeho knihy lepší... Mám ráda vyšetřovatele Sneidera ajeho hulení marihuany a pití vanilkového čaje. Vypadá protivně přitom je milá dušička :D A vraždy jsou skvěle promyšlené :) Doufám, že tento autor neztratí nápady a ještě něco napíše.

18.06.2020 5 z 5


Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Moc se mi kniha líbila, jen teda musím souhlasit s tím, že obálka je jak kdyby se jednalo o nějaký brak a přitom je to tak super kniha. Všechny tři díly se mi líbili. Škoda jen, že už to asi mít pokračování nebude.

09.05.2020 5 z 5


Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Bomba a pro změnu zase bomba :) Kniha rakouského autora vůbec neztratila spád. Dalo by se přirovnat k severským autorů jen s tím rozdílem, že kniha nepopisuje tolik detailů těch šílených vražd. Ale promyšlenost knihy se mi opravdu líbila. Jsem z ní přímo nadšená. Kniha má tři různé vlastní příběhy, vyšetřování vraždy, hledání klíče a jak zachránit určitou osobu a terapeutické sezení. Tyto tři děje se propojily v jeden a objasní veškeré okolnosti.Kniha nenásilně odkryla vraha, ale vůbec to neovlivnilo napětí z knihy a zvědavost, toho co se bude dít.

26.04.2020 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Tak dlouho jsem se u knihy nenasmála. Těším se na druhý díl. Kniha úplně super a ty pravidla :D ze začátku jsem váhala zda si ji koupit ale bomba.

26.04.2020 5 z 5


Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Povedené a skvělá kniha pustím se od něj do dalších v budoucnu.

19.04.2020 5 z 5


Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Nebylo to špatné na další díl se určitě podívám. Mám ráda krátké kapitoly a není to tolik přehnaně natažený příběh detaily.

19.04.2020 4 z 5


Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Bohužel první díl se mi líbil více. Tady se to dosti vleklo ale výsledek je zajímavý.

19.04.2020 3 z 5


Úžasný pan Darcy Úžasný pan Darcy Teri Wilson

Bohužel jsem viděla film, takže mě to tak nenadchlo. Film se mi tenkrát líbil, ale když víte co se bude dít a jak to dopadne nevtáhne to do děje.

19.04.2020 3 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Je to trochu slabší než Nevítaný host, který se mi hodně líbil. Ale rozhodně neurazí, je to spíše oddychovka.

19.01.2020 3 z 5


Zátiší Zátiší Louise Penny

Tak tato kniha byla boom :D přečetla jsem to za jediný den a těším se na další díl :)

19.01.2020 5 z 5