Lisa Jewell je mojí oblíbenou autorkou a ani tento psychologický thriller nezklamal, naopak, ještě mě utvrdil v tom, že autorka právem patří k současné špičce žánru. Je to psané zvláštním, úsporným stylem vyprávění, ale je to sakra čtivé a neodložitelné. Doporučuji 100%.
Parádní thriller. Čtivý a až do poslední strany vás drží v napětí. Neotřelá forma, neotřelá zápletka a ty zvraty? Musíte si to přečíst. Lisa Jewell je prostě královna psycho thrilleru.
Tohle byla šumavská Fata Morgana, mix všeho možného a nemožného v oparu mlhy.
Pokud si chcete přečíst něco dobrého ze Šumavy, sáhněte raději po knihách Veroniky Roubínkové. Ta sice zjevně nemá tak "ostré lokty" jako paní Klabouchová a nebude na vás skákat každý den z obrazovky či rozhlasu, zato píše o hodně líp /imho/.
Ty dvě hvězdy jsou za Jacka.
Camillina série o Erice a Patrikovi je podle jednoho mustru a stylem vyprávění na jedno brdo, ale je tak čtivá a napínavá, jako málokterá. Opět pětihvězdičkové čtení.
Čiré potěšení, ponořit se do atmosféry této knihy, číst stránku za stránkou a nechat se unášet příběhem. Tak nadčasové. Litovala jsem jedině momentu, kdy to poslední stránkou skončilo.
Na knihu jsem se těšila, přece jen od ostřílené novinářky, tematicky se zaměřující na krimi a zločin, jsem čekala hodně. A kniha mě nezklamala. Odložený případ, napínavé vyšetřování a slušné rozuzlení, to vše v kulisách švédského Malmo, bylo to prostě pětihvězdičkové čtení.
Číst knihy této série, to je ryzí radost. I tento díl byl výborný, přečten na dvakrát. Není co vytknout. U autorky víte, co dostanete, je to jako pokaždé stejně dobrá káva v oblíbené kavárně. A právě takhle se těším na další pokračování.
Tento díl byl skvělý, líbila se mi linka z minulosti, která - jak je u autorky už zvykem - doplňovala současné vyšetřování Patrika a Eriky. Tento díl se mi líbil zatím nejvíc, i když to bylo smutné, těžké čtení. A osobní život mladého páru mě bavil taky.
Autorka skutečně umí, doporučuji všemi deseti.
Toto bylo tak hezké čtení. Originální a zajímavé, neotřelé prostředí cirkusu, přitom hezky napsané, tajuplné, napínavé a velmi čtivé. Od autorky jsem četla už její první knihu tato se mi však líbila mnoh víc a mohu jen doporučit.
Skvělá autobiografie. Upřimná, otevřená, o ženě hodné obdivu.
Knihu Astrid Lindgrenové, Děti z Bullerbynu znám téměř zpaměti. Byla to kniha, která mě přivedla k lásce ke knihám, příběhům z jiných světů a čtení.
Moc hezký hold.
Nový objev a přitom český autor!
Moc se mi líbilo vyprávění, bylo dobře vymyšlené, zamotané, s uvěřitelnými postavami z českého prostředí.
Jako první díl série to bylo hodně dobré.
Autor se zařadil mezi moje oblíbené a určitě si přečtu pokračování série.
Za mně dosud nejlepší díl s Erikou Foster.
Jak to jen ten Robert Bryndza dělá?
Co kniha, to bestseller a nadšení čtenáři.
V jednoduchosti je krása a já se tetelím blahem a jdu na autorovy další knihy.
Tato Dokonalá série byla dokonalá.
Detektivky jako z partesu, čtivé, napínavé, zajímavé s dobře napsanými postavami Luca, Avy a crew. Edinburgh a Skotsko jako skvělý setting.
Rozečetla jsem další autorčinu sérii a ta se čte taky skvěle.
Autorku doporučuji všem, kdo hledají dobré detektivky.
Podívejme se. Narazila jsem na další výborný psychothriller.
Autorku si přidávám k oblíbeným a jdu na její další knihy.
Nevím, proč české autorky nejsou schopny napsat pořádný psychothriller?
Další přečtená kniha od této sympatické britské autorky a zase pětihvězdičková záležitost.
Skvěle napsaný psychothriller, dvě dějové, navzájem propletené linky a několik otazníků, které nám autorka zodpoví až úplně na konci.
Tleskám a knihy autorky moc doporučuji.
Tato se mi z dosud přečtených knih autorky líbila nejvíc.