simives simives komentáře u knih

☰ menu

Dobře se dívej Dobře se dívej James Carol

Winter a jeho intuice...trochu mi v Carolových knihách, díky této schopnosti vyšetřujícího - nadčlověka, chybí rozkrývání stop a odhalování zločince ,,přízemnějšími " metodami. Jeho intuitivní kroky a směřování jsou chvílemi lehce pohádkové. Ale stejně jako pohádky se vlastně čtou dobře, což je vlastně ve výsledku dost podstatné.

17.12.2020


Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Čtivé, bavilo mě to, i když místy trochu přitažené za vlasy...Carter má fantazii více než bujnou. Ale proč ne, svůj účel v daném žánru kniha zcela splňuje.

17.12.2020 4 z 5


Katyně Katyně Pavel Kohout

Velké očekávání a velké zklamání...

16.12.2020 1 z 5


Dům na pobřeží Dům na pobřeží Daphne du Maurier

Nádherná kniha, tajemné výlety hlavního hrdiny do minulých časů, kniha, která mě naprosto strhla a uchvátila.

16.12.2020 5 z 5


Skála Skála Peter May

Skála byla kniha, kterou jsem si po vrácení do knihovny šla koupit, protože mě naprosto nadchla. O reálnosti závěru by šlo sice polemizovat, ale její čtení byl zážitek.

18.12.2019 5 z 5


Poslední nadechnutí Poslední nadechnutí Václav Křivanec

Moc děkuji za super předvánoční dárek! Knížka mě nadchla, děj je výborně vystavěný a situace i postavy skvěle prokreslené a uvěřitelné. Závěr naprosto dokonale gradující, opravdu výborné počtení! Určitě doporučuji k přečtení každému, kdo má rád napínavé kriminální příběhy.

18.12.2019 5 z 5


Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Moc mě bavila! Přestože, jak je zmíněno níže, je Winter opravdu občas nadčlověk a dochází k poznatkům nevystopovatelným způsobem, čtení knihy je poutavé a splní očekávání.

16.12.2019 4 z 5