Similar Similar komentáře u knih

☰ menu

Smrtící nahota Smrtící nahota J. D. Robb (p)

Pomalu má knihovna praská ve švech díky sérií smrtící. Líbí se mě popis budoucnosti, není přehnaný, vcelku realisticky popsaný, že by tomu i rád člověk uvěřil. Tleskám, protože od Alter ega Nory Roberts jsem přečetla všechny její knížky vydané v ČR, což se pokud si dobře vzpomínám, žádnému autorovi nepovedlo. Jedna věc je taková, že u nás doma, jsme oddané čtenářky dvě a musíme se dohadovat, která z nás jí bude číst jako první ( tímto Díky mami, že mě jí většinou přenecháš) Akorát mě těší i zároveň vadí dvě nakladatelství, které vydávají tuto sérii. Plus je, že nemusím čekat dlouho na další knihu, mínus je že musím přemýšlet do jaké časové linie spadá ta či ona kniha. Ale je to maličkost.

06.02.2014 5 z 5


Kniha hřbitova Kniha hřbitova Neil Gaiman

Příjemný pohádkový příběh na dlouhé zimní večery.

06.02.2014 4 z 5


Malinkatý kretén Malinkatý kretén Zdena Frýbová

Moje srdcovka. Jedna z mála knih, kterou jsem přečetla X-krát a nikdy neomrzí. Pejsci, komentující dění kolem sebe je pro mě originální a neotřelé. Jen škoda, že už nám nic paní Frýbová nenapíše.

06.02.2014 5 z 5


Děti Antonína Kaliny Děti Antonína Kaliny Stanislav Motl

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší kniha od p. Motla. Neuvěřitelně čtivá, má spád, super jsou vsuvky. Přečetla jsem jí jedním dechem. Příběh je neuvěřitelný. Nezbývá než zamáčknout slzu a čekat na další.

06.02.2014 5 z 5