simbda simbda komentáře u knih

☰ menu

Ve jménu Gucci Ve jménu Gucci Patricia Gucci

Když jsem se rozhodla, že si knihu v rámci letošní výzvy přečtu, vůbec se mi do ní nechtělo. O značku Gucci se nijak nezajímám, takže jsem ani nečekala, že by mě kniha mohla bavit. Jediným důvodem, proč jsem se na ni aspoň trošku těšila, bylo to, že jsem si chtěla připomenout mou každodenní cestu do práce, kdy jsem jezdila kolem firmy Gucci ve Scandicci. No, moc jsem si Florencii a Scandicci nepřipomněla, ale za to jsem objevila poutavou knížku. Kniha mě neskutečně bavila a jelikož jsem se o značku Gucci nikdy nezajímala, tak pro mě bylo všechno nové. A zajímavé.
Knihu můžu doporučit jak těm, kteří se o tuto značku zajímají, tak lidem, kteří se o ni nezajímají. Určitě se jí nebojte a zkuste ji. :)

17.03.2018 4 z 5


Všichni jsme hleděli vzhůru Všichni jsme hleděli vzhůru Tommy Wallach

(SPOILER) Když jsem si tuhle knihu nechala půjčit od tety, vůbec jsem nevěděla o čem je. Kniha mě příjemně překvapila. Ten nápad byl skvělý, autorův styl mi také sedl, ale asi posledních 40 stránek se mi četlo už hůře. Kdyby to nebylo tak zajímavé, možná bych to už přestala číst. Nevím, ale ten konec se mi zdá zrychlený a lehce useknutý. A to, že zabil mého oblíbeného hrdinu, mu nikdy neodpustím.
Co mi vadilo u této knížky, bylo to přeskakování pohledů osob.
Každopádně si stejně myslím, že je knihu dobré dočíst do konce a dát jí šanci, protože se u ní můžete zamyslet nad svým životem. A vzhledem k tomu, že je začátek roku 2017, se to hodí. :)

02.01.2017 4 z 5