sibu33 sibu33 komentáře u knih

Obálka knihy Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka Průvodce pro pasivní investování: Od Rozbitého prasátka Jakub Dvořák

Tato kniha je absolutním návodem do pasivního investování skrz ETF fondy. Vysvětlí vám veškeré termíny, výhody, nevýhody, proč a jak. Zodpověděla mi opravdu na veškeré otázky a mohl jsem se konečně vrhnout do investování skrz ETF.

29.07.2023

Obálka knihy Tenkrát v ráji: Jeden život, jedna šance... Tenkrát v ráji: Jeden život, jedna šance... Josef Urban

Krásné vyprávění o skutečném lezci. Poutavě psaný příběh vás vtáhne do děje.

09.11.2020

Obálka knihy Antarktida: Můj životní sen Antarktida: Můj životní sen Mike Horn

Úžasný příběh, který vás vtáhne do děje, drží v napětí od začátku až do konce a mate pocit, že jste jeho součástí.

05.01.2020

Obálka knihy Den, kdy jsem se naučil žít Den, kdy jsem se naučil žít Laurent Gounelle

Úžasná kniha se zamotaným dějem, který na konci vytvoří neskutečně zapadající celek o životě.

02.09.2019

Obálka knihy Jistou cestou ke zdraví Jistou cestou ke zdraví Wallace Wattles

V knize je spoustu důležitých informací, ale i věcí, které nebudu na sobě aplikovat. Tak či tak byla pro mě kniha přínosná a poučná.

01.08.2019

Obálka knihy Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Úžasná kniha, která Vás donutí k zamyšlení nad svým životem. Snad i Vás přivede ke štěstí.

02.09.2018

Obálka knihy Kam se poděl můj sýr? Kam se poděl můj sýr? Spencer Johnson

Úžasná bajka, která vám dovolí přemýšlet o čemkoli, co si dosadíte místo sýru.

02.09.2018

Zavřít