shey shey komentáře u knih

☰ menu

Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška K. A. Tucker

Knížka je skvělá, ostatně i předchozí série se mi od autorky moc líbila! A teď jdu balit, letím na Aljašku! Chci taky bush pilota!!!

06.11.2023 5 z 5


Vypůjčený čas Vypůjčený čas Zuzana Strachotová

Já jsem se na další knihu autorky moc těšila, devět dní a nocí patří k mým oblíbeným a autorka nezklamala! Zase moc hezky propracovaný svět a charakter postav, moc se těším na pokračování

06.06.2023 5 z 5


Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Tak to bylo skvělý! Potřebuju nutně další díl a řadím si Aylu k mým oblíbeným urbankám jako Kate,Mercy nebo Merit. I když ten svět zatím není tak propracovaný, tak to vypadá, že se máme na co těšit ;) PS nad slovníkem při erotických scénách jsem teda trochu přivřela oči:D

21.04.2023 4 z 5


Hříšník Hříšník J. R. Ward (p)

Tak, kniha na sílu dočtena. Musím říct, že podle mě to měla Wardka zabalit už před pár díly. To kouzlo prvních dílů už je nějakou dobu pryč, pouze rozehrává další a další příběhy postav kdy už začíná být děj jako přes kopírák. A s těmi nalezenými příbuznými mi to připomíná film Limonádový Joe :D No nic, pro mě poslední díl, další už číst nebudu.

18.03.2022 3 z 5


Soudný den Soudný den Jan Urban

Souhlasím, že první část knihy, byla nudnější. I když se s názory na určité děje s Luciferem ztotožňuji :) Pak už to ale začalo odsejpat a já kouzlu řeholníků zase propadla.

17.06.2020 4 z 5


Strážci brány Strážci brány Jan Urban

Díky Fantomprintu, že knihy podruhé vydal. Mě se Pragocalypsa líbila ještě víc než jsem čekala. Duo Vyvyana a Mariky baví :) Už dočítám druhý díl a je ještě lepší než jednička!

21.05.2020 5 z 5


Předurčený Předurčený Benedict Jacka

Měla jsem velkou radost, že bude další urban série a i když mi byli hlavní postavy sympatické, příběh příliš nezaujal. Naštěstí musím říct, že druhý díl je o dost lepší a i když se vám Předurčený třeba moc nelíbil, doporučuji dát druhému dílu ještě šanci.

25.04.2020 3 z 5


Underground Underground František Kotleta (p)

Hned po pár stránkách jsem si vzpomněla na jednu mojí oblíbenou "hetešovku". Underground je super, tyhle cyberpunkový věci fakt můžu! A tohle se povedlo, doporučuji :)

22.04.2020 5 z 5


Pod křídly vran Pod křídly vran Jacob Grey

Knížka upoutala opravdu krásnou obálkou. Příběh zajímavý, nápad s feraly zaujal. Určitě se podívám i na další díly a schovám pro syna až povyroste, snad se mu bude líbit jako mě.

13.04.2020 4 z 5


Temná krev Temná krev Elly Blake

Velmi povedená trilogie, doporučuji! Připomíná mi to méně komplikovaný Skleněný trůn. Děj svižně plyne. A i když je v knížce nastíněn milostný trojúhelník, tak hrdinka city zbytečně nerozebírá a ví co chce, za to má u mě plusové body :)

19.03.2020 5 z 5


Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Čtivé, v rámci žánru určitě to lepší. Knížka je čtivá, děj utíká, vyjímečně jsem i tušila jak se příběh bude vyvíjet. Hlavní hrdinka moc sympatická. A třikrát hurá, žádná uměle nacpané LGBT téma jak je poslední dobou zvykem. Jdu se pustit do druhého dílu.

14.03.2020 5 z 5


Královna povětří a temnoty Královna povětří a temnoty Cassandra Clare (p)

Řekla bych, že autorce dochází dech. První díl byl super, pak už to šlo z kopce. Třetí díl byl podle mě neskutečně natahovaný, do čtení jsem se musela nutit. A když jsem došla k tématu transgender a vílí trojky, byla jsem znechucená totálně.

18.02.2020 odpad!


Volání úplňku Volání úplňku Keri Arthur

Knížky od fantomprintu s urban fantasy mám moc ráda, ale tohle se vážně nedá číst

12.01.2020 2 z 5


Ohnivý cejch Ohnivý cejch Nalini Singh

Jeden z nejlepších dílů. Nechápu proč jsem se k sérii dostala až teď, ale aspoň si můžu užít všechny díly najednou :) Riley a Mercy super! A doufám, že se dočkám dílu o Hawkovi a Sienne!

10.01.2020 5 z 5


Hon na střízlíka Hon na střízlíka Mary Watson

Zkusila jsem přečíst dvakrát, ale bohužel, tohle se úplně nepovedlo.

01.01.2020 2 z 5


Magie vítězí Magie vítězí Ilona Andrews

Má NEJ urban fantasy série skončila, jsem naměkko.Poslední díl byl opět úžasný! A tajně doufám, že se autoři do Atlanty ještě někdy vrátí.
Edit: Teď jsem zjistila, že autoři vydávají knihy kde je hlavní postavou Hugh , tak snad se jich dočkáme i v češtině

23.12.2019 5 z 5


Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Po čtvrtině knihy odloženo na jindy. I když nemám ráda nedočtené knihy, na sílu to číst nechci. Autorka to má možná promyšlené, ale mě tam prostě něco chybělo abych četla dál a na knížku se těšila. Možná je to mnou, možná mi jen nesedla do "nálady". Nechám to uležet a dám jí šanci za čas.

29.11.2019


Spasitel Spasitel J. R. Ward (p)

Pořád stejný.. A pořád dobrý :)

23.11.2019 3 z 5


Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Páni, pořád jsem hledala něco co mě zaujme stejně jako Cealena nebo Feyre protože S. J. Maas nasadila laťku vysoko, že jo. A tady se to povedlo, opravdu. Od prvního dílu to bylo lepší a lepší. Skvělé, tleskám a doporučuji ❤️

12.11.2019 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Na knížku jsem se moc těšila. A i když mi byla Lia od začátku sympatická, do čtení jsem se musela nutit a chtěla jsem to vzdát. Jenom kvůli Rafemu jsem to vydržela a ke konci knihy se konečně pořádně začetla. Teď už jsem v půlce druhého dílu a ten je tedy o dost lepší. Takže dávám sérii ještě šanci.... Jo, a taky jsem se nechala autorkou a zabijákem zblbnout :D

09.11.2019 4 z 5