sarka9171 sarka9171 komentáře u knih

Obálka knihy Danteho dopisy Danteho dopisy J. T. Geissinger

Jednim slovem masakr :-D ocekavani byla ruzna, ale uplne mimo

20.09.2025

Obálka knihy Pro tebe Pro tebe Jodi Ellen Malpas

Autorku mam "zaskatulkovanou" v mene citlivem cteni, takze pro me kniha byla velkym prekvapenim. Uzasne cteni s emocemi jako na horske draze, precteno jednim dechem, knihu neslo odlozit.

23.11.2024

Obálka knihy Lassiter Lassiter J. R. Ward (p)

(SPOILER) Trosku mi chybely Lassiterovi odlozene retezy a klasicka blaznivost, ale jinak dle ocekavani dobre cteni.

29.04.2024

Obálka knihy Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Krasne cteni, u ktereho vydrzi priblbly usmev po celou dobu. Jedine, co zamrzi, je popis hlavnich hrdinu..u Olive jeste dobre, ale Jason je jedna velka neznama

26.02.2024

Obálka knihy Zas tak moc souzeni si nejsme Zas tak moc souzeni si nejsme Meghan Quinn

Souhlasim se zoomy a dalsimi lehce nespokojenymi. Prvni dil byl super, ale toto jsem nedocetla.. Zkusila jsem znovu po 2 tydnech a vic jak dalsich 20 stran jsem nedala.. Hlavni hrdinka hruza.

04.12.2023

Obálka knihy Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Dokonala emocni houpacka, pocitove srovnatelne s Hejnem havranu

21.10.2023

Obálka knihy Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Lehke obavy panovaly, ale nastesti nenaplneny. Pribeh Tristana a Clair stale top, ale tento si smele radim na druhe misto zebricku od teto autorky. Precteno na jeden zatah, neslo odlozit.

27.08.2023

Obálka knihy Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

(SPOILER) Jednoducha a ctiva romantika, ktera nas tentokrat laka k ochutnavce whiskey, piva a kvalitni domaci stravy :-)

30.10.2022

Obálka knihy Král Král J. R. Ward (p)

Myslela jsem, že Wrath "2.díl" bude o ničem, ale celá série má pro mě vzrůstající tendenci :-) za mě top

28.08.2022

Obálka knihy Vytoužený milenec Vytoužený milenec J. R. Ward (p)

Super dil uzasne serie, cekani se vyplatilo :-)

21.08.2022

Obálka knihy Tiché vody Tiché vody Brittainy C. Cherry

Dokonale napsané, neskutečné emoce, nešlo odložit..

..někdy bývá bolest důležitější než hojení..

15.08.2022

Obálka knihy Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Hodně povedené, určitě nejlepší z této série.. Za mě snad i o něco lepší než Vicious a to už je co říct :-)

01.08.2022

Zavřít