sany.66 sany.66 komentáře u knih

☰ menu

Eleanor & Park Eleanor & Park Rainbow Rowell

Velice se mi líbil ten příběh. Eleanor to doma neměla vůbec lehké a když se nad tím zamyslím, určitě existují děti, které to mají podobné. Tak že jsem byla ráda, že to nebyla žádná bohatá holka, která vypadala jak nějaká barbína a kluci se na ní jen hrnou. Vlastně jí spisovatelka popsala dobře. Ani z Parka nebyl žádný Brad Pitt. Knížka byla humorná a četla se sama. Jediné co mi vadilo byl konec. Prostě spisovatelku by zabilo tam přidat nějakou kapitolku třeba, co její máma kam se odstěhovala, a že se nezajímá o svoji dceru co se jí stalo a tak :D Ten konec byl takovýý... :D

25.08.2018 5 z 5


Horory na dobrou noc 2 Horory na dobrou noc 2 Anthony Horowitz

Nejvíc se mi líbil příběh Výtah a Stopař. Ostatní se mi zdály slabší nebo spíš takový tipický. Výtah mě velice překvapil a musela jsem to číst vícekrát, protože jsem tomu spíše nemohla uvěřit. :D A stopař také ten konec... nečekala jsem to.

25.08.2018 4 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Dnes jsem knihu dočetla a jsem moc spokojená. Laru jsem si oblíbila hrozně a přiznám se, že v nějakých událostech jsem se též viděla a která holka ne že? :D Předvídala jsem, že skončí s Joshem, kterýho jsem měla ráda, ale pak začala jako chodit s Peterem a Josh se zase tolik neobjevoval což mě štvalo, protože Petera jsem nesnášela ze začátku, ale pak nám autorka ukázala jeho všeilijaké stránky a já si ho šíleně oblíbila a vždycky když Lara přemýšlela, že už to ukončí tak ja jen neeee :D. Nejvíc jsem se nasmála s Kitty :D tu holku mít za sestru, tak bych jí nesnášela a přitom tak šíleně milovala :D Někdy mi taky přišlo, že se Kitty chová na víc než Lara :D Margot no neměla jsem ji zas tak ráda, ale na konci knížky, když se usmiřovaly jsem ji chápala. :) Těším se na druhý díl :D
PS: Myslím, že ten řetízek na který se chodívala dívat jí dá Peter :D moje tušení :D

29.08.2016 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Dočteno! Než jsem začala číst knihu, četla jsem komentáře, které z části byly negativní, proto jsem se bála. Hodně lidí si stěžuje na Eadlyn. Musíte si ale uvědomit, že od mala má kolem sebe spoustu šatů, jídla prostě přepych. Proto je rozmazlená a není to žádná skromná, milá holčička, která žila v malém domku jako například America. Určitě její charakter autorka napsala dobře a tvrdohlavosti měla hodně! :D Samozřejmě, že každý ji ze začátku moc nemusel to ani já moc ne, ale během knihy jsem změnila na ní názor. Jde vidět, že jí Selekce hodně změnila a ona ukázala, že je to i pod tou slupkou citlivá holka. Přeci jen každý v ní vidí královnu a ona se tak musí chovat a chyby jsou pro ní jako ta největší noční můra. Knížka byla hodně čtivá a mně se moc líbila. :) Konec mě opravdu překvapil a musím říct, že mi ukápla i slza. A nápadníci? :D No určitě fandím asi 3 klukům :D Škoda že Erik neboli Eikko není též jeden z těch nápadníků :/ Ale třeba nás autorka ještě překvapí. Těším se na další díl a jak to všechno dopadne :D

10.08.2016 5 z 5


Zrcadlení Zrcadlení A.G. Howard (p)

Třetí díl se mi moc líbí . :) Musím říct, že tam bylo zase hodně zvratu. :D Konec mi trošičku přišel urychlený, ale bude čtvrtý díl tak se těším :)

30.07.2016 5 z 5


Duch z opuštěného domu Duch z opuštěného domu Robert Lawrence Stine

Ze série se mi opravdu tahle líbila zatím nejvíce. Moc se mi líbil styl psaní. Konec mě šokoval.. fakt jsem to nečekala a přiznávám se, že jsem chvíli nad tím vším přemýšlela ještě 10 minut. Určitě doporučuji si ji přečíst! :)

29.12.2015 5 z 5


Doupě nestvůry Doupě nestvůry Robert Lawrence Stine

Je to už opravdu delší doba, co jsem jí četla a přece jen, když jsem jí četla jako menší opravdu mě napínala a i trochu děsila. Zato kdybych si ji přečetla dnes, tak bych jí nezařadila mezi hororové knížky. Husí kůže mám ráda a chtěla bych si přečíst určitě i ostatní. :)

29.12.2015 4 z 5


Pozor na to, co si přeješ... Pozor na to, co si přeješ... Robert Lawrence Stine

Četla jsem ji asi před rokem. Je to napínavé a mně se to moc líbilo. Proto doporučuji. :)

29.12.2015 4 z 5


Poslední upír Poslední upír Christopher Pike

První díl mě celkem nadchl. Byla jsem někdy překvapená, někdy se vžila do situace, ale konec mě trochu mrzí. Ale stojí za to si jí přečíst. :)

19.12.2015 4 z 5


Silvie Silvie J. Z. Svoboda (p)

Tuhle knížku jsem četla před pár měsíci. Musím říct, že se mi od začátku moc líbila. Silvia byla dívka jako spousty z nás a byla zamilovaná a přece jen váhala. Někdy jsem se více vžila, moc se mi líbilo to do podrobna popsané. :) Pokud budu mít zase chuť a čas přečtu si ji znova. Určitě doporučuji. :)

19.12.2015 5 z 5


Magdin osud Magdin osud Hedwig Courths-Mahler

Tahle knížka je ještě po mamce. Ze začátku mě to nenadchlo, ale pak se to rozjelo.... Celkem jsem litovala Magdu, fakt si prošla mnohým a když se zdálo, že už to vypadá jako z pohádky, tak se zase stalo nějaké to neštěstí a umřelo tam celkem hodně lidí. Někdy jsem měla chuť brečet, protože jsem se opravdu do ní vžila. Určitě bych si jí někdy zase přečetla. :)

19.12.2015 4 z 5