Sametka81 Sametka81 komentáře u knih

☰ menu

Nepouštěj se mé ruky Nepouštěj se mé ruky Michel Bussi

Právě jsem dočetla tuto knihu, která byla první od tohoto autora. Na začátku knihy jsem si říkala, že mi vůbec nesedí styl psaní. Dost jsem se přemáhala v knize pokračovat. Nakonec jsem to nevzdala a knihu dočetla. Dávám autorovi šanci a mám tu připravenou Vážku. Snad mě chytí hned od začátku.

24.05.2019 3 z 5


Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Mé první setkání s touto autorkou. A ačkoliv mám slony velmi ráda pasáže o nich mi přišly až moc dlouhé. Jinak samotný příběh byl zajímavý a i když jsem si říkala jak to asi dopadne, konec knihy byl překvapující. Těším se na další knihu této autorky.

10.01.2019 5 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Knihu jsem dočetla v noci. Už jsem zjistila, že ne vše co je označeno Edice světový bestseller musí být super, bomba. U této knihy mi nevyhovoval styl psaní. Ve větách jsem se ztrácela. Konec mi také přišel divný. Rozhodně jsem četla lepší knížky. Tady se hold potvrdilo, že reklama má velkou sílu. Kdyby se o této knize všude nepsalo a nemluvilo asi by ji tolik lidí nečetlo. Jsem ráda, že jsem si ji nekupovala a měla ji pouze půjčenou z knihovny.

10.11.2018 3 z 5


Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Předchozí díly této série se mi líbily o něco více. U této knihy mi přišel začátek zdlouhavý a lehce jsem se nudila. Proto srážím jednu hvězdičku.

05.10.2018 4 z 5


Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Začátek knihy mě nějak nechytl. Mnoho lidí a ve všech těch jménech jsem se ztrácela. Pak se, ale děj rozjel a já nebyla schopná se od knihy odtrhnout. Z konce jsem ovšem totálně zmatená. Vůbec nevím kdo je vrah.

04.05.2018 5 z 5


Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Moje první setkání s touto autorkou. A jelikož jsem na její knížky četla samou chválu těšila jsem se. Bohužel asi do půlky knihy jsem byla zklamaná. Až pak se to trochu rozjelo a číst se to dalo. Jsem zvědavá na její další díla.

06.09.2017 4 z 5