Sam99 Sam99 komentáře u knih

☰ menu

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Ihned jsem se zamilovala do autorova stylu psaní, skvělá kniha od skvělého autora. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Rozhodně se těším na další a mám v plánu přečíst celou sérii.

30.08.2019 5 z 5


Napůl ztracený Napůl ztracený Sally Green

Napůl ztracený mi dlouho ležel v knihovničce, než jsem se k němu dostala. A vzhledem k tomu, že už je to velmi dlouho, co jsem četla předchozí díly, musela jsem si to čtení zopáknout. Teď lituji jenom toho, že jsem knihu nepřečetla dřív, protože lepší závěr trilogie jsem si nemohla přát. Znovu jsem si zamilovala všechny postavy. Myslím, že každý, kdo se pustí do čtení série Napůl zlý, se do příběhu i postav zamiluje, tak jako já. Dávám 5*, ale klidně bych dala i 10 za takovýto závěr!!!

18.09.2018 5 z 5


Vlastní spravedlnost Vlastní spravedlnost Camilla Läckberg

Úžasný, úžasný, úžasný...od autorky už nic jiného neočekávám. Camilla je rozhodně jedna z mých oblíbených autorek detektivek. Po dočtení jedné knihy se vrhám ihned na další. A i když nečtu knihy popořadě, stejně příběh hlavních postav chápu.

02.08.2018 4 z 5


Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Rozhodně jedna z nejlepších v sérii, velice zajímavý děj i motiv vražd. Vřele doporučuji.

02.08.2018 5 z 5


Kameník Kameník Camilla Läckberg

Jako vždycky super kniha od úžasné autorky. Konec byl velmi dobře promyšlený. Na knize nejvíce miluji back-in-time, kdy se autorka vrací do minulosti a vypráví další příběh, který potom propojí s tím v současnosti.

02.08.2018 4 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Ale tak proč ne. Rozhodně bych neřekla, že konec byl nějak strhující, ale čtení jsem si užila.

25.07.2018 3 z 5


Pomsta Pomsta Nancy Lindsay Jones Holder

Výborná detektivka, horší milostná kniha. Skvěle jsem si početla a pustím se do dalších. Jenom mě štve, že autorka nezačala příběh hlavních postav od začátku, lidé, kteří seriál nesledují, se pak určitě v ději ztrácí a nevidí spojitosti s vedlejším dějem tak jako ti, co seriál sledovali.

09.07.2018 4 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Miluju detektivky v ponurém prostředí. Další autoři, od kterých mám v plánu přečíst další knihy (i když mají přes 450 stran).

09.07.2018 4 z 5


Elsyino tajemství Elsyino tajemství Camilla Läckberg

Velice napínavý příběh. Velmi oceňuji pasáže z minulosti, které jsou skvělým oživením příběhu v přítomnosti.

09.07.2018 5 z 5


Vražda s vůní mandlí Vražda s vůní mandlí Camilla Läckberg

Spíše slabší kniha od Camilly. Zápletka nic moc a vyvrcholení taky.

26.06.2018 3 z 5


Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Camilla je úžasná autorka, od které očekávám vždy něco extra. Tato kniha mě jednoduše vtáhla a musela jsem se nutit, abych ji odložila. Konec byl velmi překvapivý a dobře promyšlený. Rozhodně doporučuji!

25.06.2018 4 z 5


Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Tento druh knih obvyle nečtu, ale kniha mě vtáhla do děje hned od první stránky. Velice jsem si oblíbila hlavní postavy, které mi během děje velmi přirostly k srdci. Pokud stále váháte s jejím přečtením, tak přestaňte váhat a začněte číst.

18.06.2018 4 z 5


Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Moje první kniha od této autorky, ale už vím, že to bude jedna z mých oblíbených autorek. Obdivuji, jak skvěle spojila autorka romantiku s napětím. Konec byl pro mě velmi překvapivý, a překvapivé bylo i propojení všech kousků skládanky, které nám autorka během knihy předhazovala. Velmi knihu doporučuji.

30.04.2017 5 z 5


Posvěcené zlo Posvěcené zlo Nora Roberts

Úžasné, jsem nadšena...do poslední chvilky jsem nevěděla, kdo je vrah! Velmi doporučuji. Taky obdivuji téma, které bylo originální a velmi povedeně zpracované.

14.03.2017 5 z 5


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Knihy jsem si všimla díky obálce, po přečtení anotace se mi do ní nechtělo, ale teď jsem ráda, že jsem si jí přečetla. Kniha mi trochu připomínala Selekci, ale to jen ze začátku. Musím se přiznat, že Mavena jsem neměla ráda už od začátku, ale Cala jsem si oblíbila a moc bych chtěla, aby byly s Mare spolu. Kirlon (doufám, že to je správně napsal) je mi neskutečně nesympatický a celou dobu jsem si přála, aby ho zabili, protože mě vážně štval. Kniha se mi moc líbila - celkem originální námět, a moc se těším na další díl.

04.12.2016 4 z 5


Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

No, tak takhle přeslazenou knihu jsem už dlouho nečetla. Sicejsem věděla, že to bude romantika, ale tohle, to se nedalo. Hlavní hrdinové kolem sebe pořád kroužili, a kdy už si konečně řekli, že se milují, objevila se Gina a všechno se to pokazilo....Naprosté klišé. Gavina jsem si celkem oblíbila, ale Emily bych nejradši nakopala, vyklubala se z ní taková husička, která se nechá snadno ovlivnit. Nejradši bych dala jen 2*, ale začátek knihy se mi docela líbil, proto ta hvězdička navíc. Další díl si určitě nepřečtu, i když jsem o tom na začátku knihy uvažovala. Osobně bych knihu nikomu nedoporučila - takové to pro mě bylo zklamání.

18.11.2016 3 z 5


Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Absolutně nejlepší zakončení celé série. Na poslední díl se rozhodně vyplatilo čekat! Žádná velká romantika, ale normální příběh jednoho rockera a obyčejné vysokoškolačky. Možná to zní otřepaně, ale rozhodně není. Lizzy a Ben jsou naprosto krásný pár. Celá kniha mě naprosto uchvátila a bavila mě od začátku do konce. Samozřejmě se kniha nevyhnula velké hádce a rozdělení hlavních hrdinů, ale to knihu nijak neshodilo. Musím Kylie pochválit, protože si nechala to nejlepší na konec.

14.11.2016 5 z 5


Navěky Navěky J. M. Darhower

Námět knihy mě velice zaujal, protože prostředí mafie není zrovna častým námětem knih (myslím překládaných do češtiny, v angličtině jich najdete mnoho). Kniha mě bavila po celou dobu, akorát nějaké části v knize ani nemusely být. Zbytečně to knihu protahovalo. Ovšem jakmile si knihu přečtete budete chtít další, stejně jako já. Jenomže další díl ještě není. Sice nevím, o čem by byl, ale chtěla bych si ho přečíst.

SPOILER: Myslím si, že únos Haven byl celkem předvídatelný, čekala jsem na něj celou dobu.

13.11.2016 4 z 5


Nikdy viac Nikdy viac Abbi Glines

Knihu jsem četla v originále, ale stejně se řadí mezi mé oblíbenější knihy. Abbi je skvělá autorka. Kniha je spíše holčičí záležitostí a rozhodně od toho nečekejte nic vážného. Určitě se bude nejlépe číst v létě, už kvůli prostředí. Knihu rozhodně doporučuji těm, kteří se rozhodují a těm, kteří hledají něco nového a oddychového.

31.10.2016 4 z 5


Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Vážně úžasná kniha. Od těchto autorek jsem čekala hodně, ale tohle to rozhodně předčilo. Trochu mi to připomínalo Rockovou hvězdu (nevím, co bylo napsané dřív). Kniha je bez zbytečných romantických klišé, ale rozhodně je to kniha, ve které vládne láska. Série "božský" byla rozhodně lepší. Hned se vrhnu na další díl, který bude, jak doufám, aspoň stejně dobrý.

31.10.2016 5 z 5