sam2 sam2 komentáře u knih

☰ menu

Cesta sněžných ptáků Cesta sněžných ptáků Robert Lyndon

Poutavý historicky-dobrodružný román, který vás provede středověkou Evropou tou nejneobvyklejší cestou. Příběh je poutavý a nedá člověku oddechnout dokud jej nedočte, a když se tak stane stále na něj myslíte a přejete si aby už vyšlo slibované pokračování. :-)

02.08.2013 5 z 5


Kterak sejmout amatérského přírodovědce Kterak sejmout amatérského přírodovědce Gerald Durrell

Na tuto knihu kterou jsem četla již před několika lety nemohu zapomenout, a to z jednoho jediného důvodu!!!! Při jejím čtení jsem se neustále smála, a i dnes když si vybavím, některou její část se na mé tváři objeví úsměv. Způsob jakým dokáže zachytit a vyprávět příhody, které jej potkaly, je úžasný, vždy mám pocit jako bych byla přítomna :-)

29.05.2012 5 z 5


Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Od začátku mě absolutně pohltila, výborý příběh s zajímavým vyústěním...jsem zvědava jestli to bude pokračovat...komisař Joona sympaťák, který má tajemství...nemůžu se dočkat až nám dvojice autorů dá nahlédnout do jeho tajemství :-)

03.05.2012 5 z 5


Vlad – poslední zpověď: Příběh skutečného Drákuly Vlad – poslední zpověď: Příběh skutečného Drákuly C. C. Humphreys

Knihu jsem četla se zatajeným dechem, je to velmi poutavě vylíčený příběh s neobyčejnými zvraty a rozuzleními, závěr mi doslova vyrazil dech!!! Vřele všem doporučuju :-)

14.04.2012 5 z 5