Zajímavá, dlouhá, náročná četba, kterou jsem zdárně pokořil. Není pravda, že jsem byl nadšen, poněvadž mnoho postav a informací mi dalo zabrat se orientovat. Ale zvládl jsem a hned se jdu vrhnout na něco méně náročné a zábavnější.
Moc mě kniha nebavila. Ale přisuzuji to tomu, že jsem poprvé v životě knihu nečetl, ale poslechl jsem si ji jako audioknihu. Byla to má asi první a poslední zkušenost s audioknihou. Vůbec jsem se na poslech nemohl soustředit. Kniha prostě musí, při otáčení stránek šustit a HOTOVO! A pak by mě možní kniha Helimadoe více chytla.
Tak to byla moc nádherný příběh sepsán do skvělé knihy. Ostatně stejně jako další knihy této spisovatelky. Silný příběh tří sester Cibi, Magda a Livi se zdá skoro až neuvěřitelný a přece pravdivý. Takových to autentických knih se prostě nemůžu nabažit. Jen houšť.
Mám rád knihy od Lee Childa o Jacku Reachovi, ale nevím proč, tato kniha mi moc nesedla. Kniha začala zajímavě, ale posléze mě přestala bavit. Snad bude další kniha lepší.
Tak takhle kniha byla úplně božská a vřele všem doporučuju. Nechybělo jí vůbec nic. V necelých 400stránkách byla celá druhá světová válka. Velice spisovatelku a přeživší Violu obdivuju. A opět jsem se utvrdil, co lidi prováděli za nehorázné, nepochopitelné zvěrstva a to i po válce.
Tak tento příběh nebo lépe řečeno dokumentární pravdivý příběh mě strašně bavil. Zdá se až neuvěřitelné, co všechno tento spisovatel mohl zažít. Někdy člověk až tiše závidí.
Krásně romantická kniha a nádechem historie války. Sice jsem ji četl překvapivě dlouho, ale velice mne bavila. Určitě dám spisovatelce v budoucnu ještě nějakou šanci.
V podstatě mě kniha teda vůbec nechytla a řekl bych, až nebavila. Byly tam lehké záblesky zajímavosti, ale zase mě to rychle přešlo. Nevím, jiné knihy DeMilla byly celkem fajn ...
Super kniha a silný příběh, více méně se šťastným koncem. Irene měla vlastně docela štěstí. Myslím že více než 90% vězňů takové štěstí neměli a zažívali horší průběhy věznění.
Na vysoké škole jsem četl Tři muže ve člunu a moc mě kniha bavila. Ale nevím jestli to nebylo mou mladostí nebo čím jiným, ale tento "druhý díl" mě nějak nebavil.