roxy8 roxy8 komentáře u knih

☰ menu

Být sama sebou Být sama sebou Veronika Vieweghová

Knizka se mi trefila do nalady. Zacatkem jsem se musrla trosku kousat, byl to spis popis osobni historie s nekolika hezkymi myslenkami, pak se to ale krasne rozjelo, prijemne, inspirujici cteni. Posledni cast o porodu doma me nenadchla, je hodne zjednodusena a pusobi dogmaticky. Jinak ale hladiva cetba pro dusi.

10.01.2021


Tokyo Story Tokyo Story Tereza Macková

Lehky a prijemny pribeh, dobre se cte. Knizka se mi moc libila, oddechovka na dovolenou a zpestreno japonskymi realiemi.

04.07.2020


Výchova bez poražených Výchova bez poražených Thomas Gordon

no, myslím, že vše šlo popsat zhruba na půlku knihy, ale základní myšlenka dobrá, udělala jsem si i výpisky a až prcek povyroste, určitě vyzkouším. Zdá se mi o dost lepší než Respektovat a být respektován, ta je spíš jak učebnice, tahle kniha je čtivá a vesměs zábavnou formou se naučíte, co vás autor naučit chce :-)

28.03.2014


Rudý pes Rudý pes Louis De Bernières

Čte se rychle, má to myšlenku a nápad a je to celkem zábavné, ale tak nějak dojem po přečtení nijaký... jako bych nic nepřečetla a nepobrala, co chtěl autor říct.. zajímavé to bylo, jen ten finální efekt, no nevím..

19.08.2013


Fretky záchranářky na moři Fretky záchranářky na moři Richard David Bach

Čte se perfektně, ale jak už tu zmínil komentář přede mnou, zvažuju, komu je příběh určený, pro koho je kniha psaná a s jakým záměrem... zkusím ještě druhý díl téhle pentalogie a snad se uvidí!

19.08.2013


U řeky Piedra jsem usedla a plakala U řeky Piedra jsem usedla a plakala Paulo Coelho

Naprosto nejlepší kniha, co jsem od Coelha četla, shltla jsem ji během dvou večerů (protože jsem si ji šetřila) a přečtu ji asi víckrát... člověk se tam v lecčem najde a nestačí zírat, jak ho autor "vyhmátne" :-)

19.08.2013


Není přání jako přání Není přání jako přání Alexandra Potter

Pohodový relax a i sem tam myšlenka. Hodně čtivé, jen ty chyby :-/

31.05.2013


Až tak moc tě nežere Až tak moc tě nežere Greg Behrendt

Knížka super, navíc čtivá angličtina a i děj super, jakoby návod na vztahy a sebehodnotu, fakt důležité v dnešní době

06.12.2012