Roniet Roniet komentáře u knih

☰ menu

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Knížka se mi moc líbila. Jako večerní čtení super. Jako proti depresivní čtení vřele doporučuji. Líbila se mi hlavně zlodějská linie a doufám že se s nimi znovu setkáme na stránkách dalšího pokračování. Na původní postavy včetně knížete Schwarzenberga se velmi těším a doufám že se s ním otec naší Poslední Aristokratky setká a bude si mu moci postěžovat na živo :)

07.01.2019 4 z 5


Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Knížku jsem si vybrala kvůli nádherné obálce s kouzelným vlkopsem. Když jsem jí poprvé otevřela, byla jsem zklamaná. Po přečtení několika kapitol jsem si řekla, že jsem zbytečně utratila peníze. Knížku jsem zavřela a dala se do čtení jiného dílka. Po několika měsících jsem si řekla, že tomu dám další šanci. Nudnou (podle mě) část, kterou jsem si tak nějak pamatovala jsem přeskočila a ono přišlo “štěně” a já byla zamilovaná. Knížku jsem přelouskala jedním dechem. Téma propojeni mezi člověkem a psem mě fascinuje. Takže za mě přes počáteční slabotu super kniha.

07.01.2019 4 z 5


Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Tak nějak jsem si tuhle knížku koupila pouze z nostalgie a nic moc jsem od ní neočekávala. Jenže se stalo něco s čím jsem fakt nepočítala. I přes téměř doslovnou znalost příběhu jsem si čtení užívala jako když jsem poprvé četla Stmívání. Jen konec mi přijde psanej trochu ve spěchu. Myslím, že měl větší potenciál a rozhodně si zasloužil víc rozepsat. Sem tam trochu zaskřipal popis postav, ale to se dá zapomenout. Takže za mě super knížka. Jo a příště by to fakt už chtělo to Půlnoční slunce.

20.02.2018 4 z 5