Rodaw
Skvělá knížka o části naší historie, na kterou bychom opravdu neměli (nesmíme!) zapomínat a kterou bychom si takto měli připomínat. Vynikající, z fleku bych ji dala jako povinnou četbu do všech škol - takhle by totiž dle mého povinná literatura měla vypadat. Drsné a fantastické zpracování a čtení. Doporučuji!
Dokonalá kniha.
Nejlepší roku 2025.
Navždy v mém srdci a moc ráda se k ní budu vracet.
Tohle je opravdu depka, která Vám rozláme srdce na tisíc kousků, ale i tak ji budete milovat a chtít číst znovu.
Maximálně moc doporučuji!!
Úžasná kniha z drsného prostředí horníků, lehce duchařinka. Já jsem si čtení extrémně užila a celý příběh mě moc bavil. A pokud budete číst, doporučuju pak mrknout na seriál Dukla 61. Jiná doba a jiný příběh (který mě rozsekal), ale prostředí "stejné".
Velmi temné čtivo, první polovinu jsem hltala! Potom to za mě bylo trošku slabší, celkové rozuzlení lehce překombinované a celé se to přesunulo trošku někam jinam. Každopádně doporučuju, fajn česká detektivka :).
Úžasná knížka! Byla bych moc ráda za více knížek z války o Vietnamu, moc mě toto téma "baví" a zajímá. Ženy jsem si užila, rozhodně doporučuji, ale za mě tedy první polovina (válka ve Vietnamu) byla o hodně lepší a pro mě zajímavější než druhá polovina (život po). Ale i tak knížku doporučuji všema 10 :).
Knížku bych doporučila spíše mladším čtenářům, kteří s tímto tématem začínají a ještě nic moc neví :). Dobrá, čtivá a lehce stravitelná forma, jak získat nějaké informace o této problematice.
Miluju pana Fitzeka a tato knížka byla skvělá! :) Na Pacienta nemá :D, ale i tak jsem si čtení extrémně moc užila, taková akční jízda :). A viděla jsem v tom Očistu (miluju!!!), takováhle témata mi přijdou extrémně zajímavá :).
Já byla spokojená, fajn sbírka hororových povídek. Některé lepší, některé horší, ale jako celek mě to bavilo moc a styl pana Miniera mi sedl :)
Skvělá knížka, doporučuji :).
Já jsem se při knížce dosti nudila a se srovnáním k Hunger games či podobným knihám a seriálům rozhodně nesouhlasím. Za mě zklamání :(. Doporučila bych teenagerům jako oddechovku, rozhodně ne jako žádnou survival...
Příjemná letní romantika, která nabízí však i něco navíc, než jen lásku :). Navíc téma léčitelství v minulosti bylo zajímavé! Jako odpočinkovku (ideálně na léto) určitě moc ráda doporučím :-).
Já jsem byla z knížky naprosto nadšená a moc bych si přála, aby od pana autora v ČR vyšlo co nejvíc knížek! :)
Já jsem byla z knížky naprosto nadšená a moc ji doporučuju ! :)
Hlavní hrdinka hodně složitá a kombinovaná - za mě sobecká, sebestředná - prostě jdoucí tvrdě na sebe, byla mi (minimálně ze začátku) poměrně dosti protivná. Koho zajímá muslimský svět (což jsem já) - doporučuju. Na druhou stranu jsem si ale trochu myslela, že tam tohoto tématu - toho popisu "běžného života" - bude víc. Ale i tak jsem si knížku ráda přečetla :).
První díl mě bavil víc :).
Tento mi přišel takový... asi lehce trošku překombinovaný a výplňkový?
Každopádně myslela jsem si, že tato série má 3 díly (což původně i měla mít), ale zjistila jsem, že jich je 6! :D Ale zatím to vypadá tak, že si přečtu tu původní trilogii (která by snad plus minus měla být nějak uzavřená) a do těch dalších dílů se pouštět nebudu. Uvidíme... :-)
Za mě bohužel fantasmagorie, knížka se mi nelíbila a ani jsem ji úplně nepochopila... :-(
Tak tohle bylo něco! :D Je to béčkový horor, možná i céčkový či déčkový:D, ale pro fanoušky vyvražďovaček rozhodně doporučuji. Je to plné tělních tekutin (a snad více než krve tam bylo jiné tělní tekutiny - nápověda: mají ji chlapi) a opravdu hodně nechutné, brutální a zvrhlé. Zlé, bezvýchodné a na konci i překvapivé. Laciné, ale fanoušci survivalu dle mého knížku ocení a prostě si ji po svém "užijou". Za mě je to taková kombinace Pachu krve a Texaského masakru motorovou pilou - v knižní podobě a daleko víc zvrhlé a zvrácené :D. Já jsem byla spokojená a moje hororová dušička by si přála, aby takových knížek vycházelo víc :).
Čtení bylo naprosto dokonalé, jen mně osobně (bohužel) trošku knížku zkazil konec, který na mě byl až moc nadpřirozený. Ale i tak doporučuji všem fanouškům hororu a doporučuji moc! :) Atmosféra by se dala krájet, cesta pustinou, některé scény šokující a hodně brutální... a navíc kniha donutí k zamyšlení. Jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla a možná se k ní i někdy během života ještě vrátím.... :)
Fantastická knížka, bavila mě od začátku až do konce - každé jedno písmenko ;). Tolik zvratů v ději a překvapivých situací - to bylo super! Dle mého knížka sedne čtenářům, kteří mají rádi knihu typu Pomocnice. Odsýpalo to, měla jsem rychle přečteno a jsem opravdu moc spokojená, ráda doporučím dál :).
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: