Reniee Reniee komentáře u knih

☰ menu

Spřízněni volbou Spřízněni volbou Veronica Roth

(SPOILER) No tak jsem asi jediná, kdo tuhle knihu moc nepochopil. Po přečtení jsem zde četla komentáře, jestli je na tom někdo jako já..ale asi ne. Já jsem prostě některé věci nepochopila a něco mi přišlo úplně nesmyslné. Například jsem nepochopila, proč už na zemi, když s ním bojovali poprvé, jim temný neřekl, že chce umřít...a pak jsem nepochopila, proč na genetrix povolavali různé vyvolené z jiných světů a posílali je na Moxe, když nakonec od něj chtěl, aby ho zabil. A hlavně potřeboval k tomu jehlu...tak na co byli ti ostatní vyvolení?....To jsem prostě nepochopila a postrádalo mi to smysl.

08.08.2023 3 z 5


Vyděděnci Vyděděnci John Flanagan

Miluju Flanagana a jeho knihy. Bratrstvo stejně úžasný jako hraničářův učeň.

24.01.2023 5 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Klasický románek pro ženy, až taková harlequinka spíš. Něco se o Japonsku člověk dozvěděl, ale zase ne tak moc. Je to příběh, který neurazí, ale ani úplně nenadchne.

06.01.2023


Winter Winter Marissa Meyer

Krásná série, moc mě bavila.

05.06.2022 5 z 5


Cress Cress Marissa Meyer

Cress moje asi nejvíc oblíbená z celé série. Jako předchozí dva díly od počátku do konce napínavé a skvělé.

24.04.2022 5 z 5


Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Scarlet asi nejslabší ze všech čtyř dílů, ale stále dobrá. Tuhle sérii žeru :D

24.04.2022 4 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha je napínavá, ale ten konec ten mě dostal a zkazil mi radost z predposlednich stránek, kde byl happy end.

21.02.2022 4 z 5


Bohyně Bohyně Josephine Angelini

(SPOILER) Tak jsem přečetla celou trilogii a je škoda že to nemá další pokračování, který by se vzhledem k jistým skutečnostem hodilo...Lucasuv závazek s podsvětím, Zeus ve vsechnozemi...Jen nechápu proč si Helen neztvori další nový svět. Matta mi je líto, mohli ho nějak zachránit. A celá ty věc s tyranem byla divná, ale jinak se mi to moc líbilo.

16.02.2022 5 z 5


Proroctví Proroctví Josephine Angelini

(SPOILER) Napínavé to je, ale zas tolik mě to nechytlo a nenadchlo. Konec se mi vůbec nelíbil a ta věc s furiemi je hodně divná No uvidíme co přinese druhý díl.

03.02.2022 2 z 5


Do Poklidné modři Do Poklidné modři Veronica Rossi

Bude se mi po této sérii stýskat.

20.01.2022 5 z 5


Cesta věčnou nocí Cesta věčnou nocí Veronica Rossi

Kratší než první a třetí díl, ale stejně napínavé a čtivé. Hned jsem se pustila do třetí knihy.

11.01.2022 5 z 5


Pod nekonečnou oblohou Pod nekonečnou oblohou Veronica Rossi

Fantasy je můj oblíbený žánr, takže mě tato kniha nadchla. Zpočátku bylo těžké zorientovat se v nových slovech a podobně, ale to jen na začátku, pak se člověk chytne.S chuti čtu druhý díl.

07.01.2022 5 z 5


Cesty se rozcházejí Cesty se rozcházejí Veronica Roth

Slabší než první díl, ale jinak v pohodě. Určitě chce přečíst, když už přečtěte první díl.

27.12.2021 4 z 5


Zapomnění Zapomnění Cat Patrick

Napřed jsem nechápala, pak byl děj takový neutrální, pak se z romantického příběhu stalo krimi ..a pak to najednou skončilo. Jako celkově docela pěkné, ale začátek táhlý a když to začalo být zajímavý, tak to rychle skončilo.

07.07.2021 3 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

(SPOILER) Druhý díl rozhodně lepší než díl první. Nemohla jsem se odtrhnout. I když jednu věc jsem nepochopila, a to proč se pětadvacítka vydala na Otortenske území bez duvalu..jak jako ty zrůdy chtěli přemoct?...to tam nebylo vůbec vysvětleno a to mě tedy štvalo.

30.06.2021 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Rozjezd byl takový pomalejší, chvílemi mě i nudil, ale i tak mě nakonec kniha strašně chytla. Ze všech tří dílů, které jsem zatím přečetla, mi právě první díl přišel nejslabší.

30.06.2021 5 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Když jsem začala číst 3.dil, přečetla jsem si komentáře zde a byla zklamaná a v tu chvíli se mi dojem z knihy zklazil. Pořád jsem čekala, že to bude hrozné, jak se tady píše, ale nebylo. Nechápu proč se zde kniha tak odsoudila. Mně se líbila a budu se těšit na další díl, i když prasečí řitě by tam přeci jen mohlo být o moc míň..ze začátku mi to hodně vadilo, k Ilan se mi to nehodilo, ale pak jsem si už nak zvykla. Jen doufám, že se na další knihu nebude čekat moc dlouho.

30.06.2021 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Bavilo mě to. I když se přiznám, že rozjezd knihy byl trochu horší. Ale nakonec jsem si příběh zamilovala a těším se až budu číst další díl.

17.06.2021 5 z 5


Ztracený princ Ztracený princ John Flanagan

Jediná výtka této knize, a to, že je slabá a nemusela být na pokračování, kor když pokračování ještě není vydané. Minulé díly byly i daleko tlustší a tak nechápu teď tohle rozdělení. Nejspíš asi víc vydelanych peněz za knihy.

12.02.2021 5 z 5


Můj ne tak sladký život Můj ne tak sladký život Rachel Harris

Nejslabší díl, který mě moc neuchvatil. Než jsem se začetla, tak kniha skončila. Ale jako zakončení série ok. Nic náročného.

08.02.2021 3 z 5