radek1016 radek1016 komentáře u knih

☰ menu

Stíny paramského hvozdu Stíny paramského hvozdu Jan Kšanda

Myslím si, že čtenáři pode mnou knihu ohodnotili více než dobře, takže za sebe dám pouze osobní pocitové hodnocení. Za mne milé překvapení. Líbil se mi pestrý svět, sestavení vlastností postavy, celkový příběh. V neposlední řadě mě potěšilo, že jsem neumíral na náhodnou smrt jako ve FF, asi štěstí? :)

07.05.2018 5 z 5


Pod strašidelným zámkem Pod strašidelným zámkem Steve Jackson

Jedna z FF, kde jsem se už musel smát svým smrtím, protože jich rozhodně nebylo málo a byly to celkem chuťovky. Pánové se zde opravdu vyřádili.

09.02.2017 4 z 5


Talisman smrti Talisman smrti Steve Jackson

Talisman mohu jen doporučit. Začátek jsem snad ještě lepší nikde nečetl, ale také to může být tím, že jsem toho zatím moc nenačetl. "Hra" se v jedné věci od ostatních liší, ale to si možná poznáte každý z vás sám. Každopádně zajímavé prostředí i s myšlenkou. Knihu jsem dokončil napoprvé. Možná že v tom bylo i trochu toho štěstí, ale to mi na radosti z dočtení rozhodně neubralo.

09.02.2017 5 z 5


Dýky temnoty Dýky temnoty Steve Jackson

Dýky temnoty mi vážně sedly. Jako gamebook si jej přečtu určitě někdy znovu, abych mohl navštívit i jiné lokality. Dobře promyšlený systém s jedem, který dodává celému dobrodružství více napětí. Nakonec se asi hodí jen říci "někdy méně je nakonec více", ale na to přijdete každý sám.

04.02.2017 5 z 5