popeluška popeluška komentáře u knih

Obálka knihy Blízká setkání Blízká setkání Petr Slavík

Krásně napsaná kniha k tomu skvostné fotografie. Moc autorovi děkuji za nezapomenutelný zážitek.

25.01.2026

Obálka knihy Zkoušky Zkoušky Táňa Keleová-Vasilková

Pohodové ,pěkné čtení ze života. Jako všechny knihy od autorky. Krásná kniha :-)

23.01.2026

Obálka knihy Skleněné domy Skleněné domy Louise Penny

Opět super čtení, maximálně jsem si ho užila.

13.01.2026

Obálka knihy Pěšky kolem Česka Pěšky kolem Česka Petr Nazarov

Na besedě autora jsme si tuto knihu koupili. S manželem jsme si jí společně četli jako dosud všechny od autora. Kniha je opravdu moc krásná,plná energie která z ní sálá.Autor má velký dar psát poutavě a velmi čtivě. Petře moc Vám děkujeme za neuvěřitelný zážitek, který jsme prostřednictvím knihy mohli s Vámi prožít.

08.01.2026

Obálka knihy Zasněžený polibek Zasněžený polibek Petra Martišková

Vůbec jsem netušila jak moc mě bude kniha psaná formou adventního kalendáře bavit. Moc krásné čtení které naladí a vykouzlí úsměv na rtech. Prostě pecka i po grafické stránce.

23.12.2025

Obálka knihy Jsme všichni sněhové vločky? Jsme všichni sněhové vločky? Holly Bourne

Kniha byla napsaná velmi čtivě. Moc se mi líbila ,určitě i svým způsobem pohladí po duši...

02.12.2025

Obálka knihy Pouť k branám Orientu Pouť k branám Orientu Nicolette Havlová

Kniha se četla moc hezky. Autorka je velmi odvážná, palec nahoru a klobouk dolů. Děkuji za pěkné čtení :-)

10.11.2025

Obálka knihy Veselé Vánoce, Terezko Veselé Vánoce, Terezko * antologie

Některé povídky se mi líbily hodně ,některé o trochu míň. Ale dohromady to bylo příjemné předvánoční čtení, které mě krásně svátečně naladilo :-)

08.11.2025

Obálka knihy Na Vánoce o den více Na Vánoce o den více Christina Lauren

Kniha se mi moc líbila. V tento čas moc hezké čtení.

30.10.2025

Obálka knihy Muminek 5 Muminek 5 Tove Jansson

Když si chci odpočinout tak si zajdu za Muminkama prostřednictvím komiksu. Je to moc milé čtení, které zahřeje u srdíčka :-) Jen škoda že je to poslední díl...

10.10.2025

Obálka knihy Svetr k Vánocům Svetr k Vánocům Glenn Beck

Kniha se moc krásně četla,moc pěkná. A konec jsem vážně nečekala opravdu mě moc dojal ... hned bych si přečetla knihu od začátku :-)

10.10.2025

Obálka knihy Hodina hromu Hodina hromu Lenka Poláčková

Nádherné čtení které jsem si maximálně užila.Moc krásná i po grafické stránce tak jako první díl :-)

06.10.2025

Obálka knihy Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Kniha byla super, četla se moc hezky.

27.09.2025

Obálka knihy Zrcadlo Zrcadlo Táňa Keleová-Vasilková

Takové jednoduché, milé čtení ze života. Knihu jsem si užila jako všechny od autorky. Mám její knihy ráda :-)

23.09.2025

Obálka knihy Za svitem luny Za svitem luny James Norbury

Smutné a zároveň překrásné čtení. Ilustrace dokonalé, budu se ke knize vracet.

22.09.2025

Obálka knihy Vážka Vážka Michel Bussi

Tak tohle bylo naprosto úžasné čtení. Bavilo mě moc a moc. Napínavé až do konce...

22.09.2025

Obálka knihy Němý křik Němý křik Angela Marsons

Nejdříve jsem se nemohla začíst...pak to ale šlo a docela dobře. Dám šanci i druhému dílu a uvidím ...

03.09.2025

Obálka knihy Deník bezdomovce Deník bezdomovce Michal Pohanka

Kniha by byla docela fajn, jen blogy mě moc neoslovily. Držím Michalovi pěsti ....

31.08.2025

Obálka knihy Ten, co kráčí se Smrtí Ten, co kráčí se Smrtí Barb Rýdl

Kniha byla naprosto skvostná. Moc jsem si knihu užila a ilustrace jsou moc hezké. Dala bych i sto hvězdiček :-)

29.08.2025

Obálka knihy Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Kniha se četla moc hezky od začátku až do konce. Já jsem si ji užila na maximum tedy na plný počet *****

18.08.2025

Zavřít