playada

Přiznám se, že mě to moc nebavilo. Probíraly se tam výbušniny, to není můj šálek. A taky Grace. OMG. Myslela jsem, že z tý ženský vyrostu. Chápu, že jdou tyhle lidi " zamrzlý", ale, čeho je moc, toho je příliš.

Takové panoptikum postaviček. Psáno moderním jazykem, což potěší. Po všech těch Marplovych a Poirotech příjemný návrat do současnosti.

Když to vezmu kolem a kolem, kniha splnila, co se od ní očekává. U thrilleru se chcete především bát. A toho se mi tu dostalo plnými doušky. Takže spokojenost. A jestli se tam vyskytly nějaké nelogicnosti ? Moje hlavinka se tím netrápí.

Posloucháno jako audio v podání Petra Ctvrtnicka. Lepšího interpreta si snad ani nemohli vybrat. Nemá to chybu. Moc jsem si to užila. Doporučuji.

Posloucháno jako audio. Skvěle načteno. Ani jsem nedutala. Domácí práce šly stranou. Parádní záležitost.

Tak jsem to konečně přelouskala. Třista stran, ale nahuštěných. Spousta jmen. Také je znát, že kniha vznikla před nějakým tím pátkem. Dost se tam pohoršují nad věcmi, které jsou dnes zcela běžné ( např. pornoprůmysl.).

Potenciál to mělo. Škoda. Něco tomu zkrátka chybělo. Našlápnuto to má dobře. Jenom to ještě nějak doladit a bude to dobré. S autorkou to nevzdávat, určitě ještě překvapí ( mile ).

Já bych řekla, že asi dobrý. Nějak nevím, co bych tomu vytkla. Takový lepší průměr. V podstatě spokojenost. Tož tak.

Taková pěkná trojka. Když nevzdáte prvních padesát stran, tak to dočtete. Bavil mne Bradshaw.

Posloucháno jako audio. Výborně namluveno. První půlka knihy skvělá. Konec nudný. Hrdinové se vzájemně ujišťují o své výjimečnosti ( rozumněj zvrácenosti). Škoda. Potenciál dobrý, autorka nadějná.

Tohle bylo příliš jednoduché. Takové jako pro děti....

V těch jménech jsem měla dokonalý chaos. Pachatel překvapivý. Docela obehrané téma.

Nevím, jestli je to mnou, ale postavy, které mne dříve bavily, mi začínají jit na nervy. Dříve to byli lidé. Ale stávají se z nich superbytosti. Kdyby se v nějakém paralelním světě Tyli potkala s Einsteinem, asi by ho převálcovala. Překrásná paní patoložka běžně nosí v práci celý den jehly. Atd., atd . Kdybychom se mohli trochu vrátit nohama na zem, pane spisovateli.

Starší detektivka. Baví mně detektivní oddělení. Je to taková zvláštní směsice mužů, každý má zkrátka svou individualitu. Bývala bych uvítala psychologický vhled do pachatele. Prostě nějaké to vysvětlení.

Nevím. Takové nějaké nijaké. Zvláštní shodou náhod jsem četla dvě knihy o ztracených manželích po sobě. Tak mohu srovnávat. Ta předchozí ( Odloučení) se mi líbila více.

Bohužel se u mne nedostavil WOW efekt. Četla jsem na toto dílko ódy, tak jsem byla natesena. Prvně jsem byla zklamaná, že to není o Trifidech. Je to o lidstvu, které postihla jakási katastrofa, s trifidy nesouvisející. Samotní trifidi se tam jen tak potácejí bez hlavy a paty, víc nebudu prozrazovat. Za mně zklamání. Očekávala jsem víc. Pardon.

Inteligentní detektivka. Líbilo moc. Nečekané zvraty. Šokující. Více takových knih bych si prosila. Děkuji.