plachosrst plachosrst komentáře u knih

☰ menu

Noc Noc Bernard Minier

tak tohle se mi nelíbilo. nejslabší Minier. jako kdyby náhodně vymýšlel jednotlivé děje knihy a pak se je pokusil nelogicky navázat na sebe. a nějaké vyústění těchto situací zametl pod koberec. alespoň že Servaz byl zbrocený potem jako vždy.

12.12.2018 3 z 5


Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek

kniha mě moc nebavila. začátek byl slibný, ale postupem času se začaly omílat starší dialogy a situace a Jiří, který se chtěl Saturnina neustále na něco zeptat, ale.. vícekrát jsem se přistihla, že vlastně nevnímám text. slabé.

05.08.2018 2 z 5


Posel Posel Markus Zusak

krásná hra slov se mi na té knize líbila asi nejvíc.
i ten nejobycejnejsi clovek neni zbytecny, kdyz pomaha druhym.

14.06.2018 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

páni, to byla ale blbost. kniha plná ohraných klišé a nelogičností. v pasazi, kde eriku prepadne vrah doma (který po ní samozřejmě jde!), jsem se musela pousmat, ptz mi bylo uplne jasne, ze nekdo zazvoni na zvonek. a uplne nahodou navsteva v jednu rano, proc ne. mobil se nenajde, ale uplne nahodou se zrovna objevi v bazaru. nejsou dukazy na tele obeti, ale uplne nahodou se po x letech najde vlas. nikdo nemuze nic najit, ale znenadani jsou vsichni ve vazbe. peterson skoci neohrozene z helikoptery rovnou pod vodu a podari se mu behem chvile otevrit dvere potopeneho auta, tlak netlak, plice neplice. pribeh ze slepeneho hrnce uplne mimo. jestli tam andrea sedela s blondynkou a tmavym muzem uz se nikdy nedozvime. sebevrazda kardosove taky uplne mimo. otec, ktery kryje syna, co mu zmasakruje dceru, jen aby neprisel o postaveni - blbost, kazdy by si to sel radsi hodit. nemelo to napeti, nemelo to originalitu, nemelo to naboj, nemelo to nic, docitala jsem to s ocekavanim jaka blbost se jeste objevi. vysetrovatelka lesba, patolog gay, dalsi postavy maji slovenske koreny, autor se nezaprel. mam doma jeste treti dil, ale vubec se mi nechce cist. docela vtipna byla debata mossove s temi chlapy u kanalu.

13.05.2018 3 z 5


Mazací tramvaj Mazací tramvaj Magda Stachula

super, super, super! ten pribeh me vtahl a nepustil. velke prekvapeni a urcite doporucuju.

04.05.2018 5 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

vzhledem k navaznosti na predchozi dil, ktery jsem cetla dva roky zpet, jsem se trochu ztracela v pribehu, ale nebyla to zas takova prekazka.
SPOILERUJU:
nicmene me trochu zamrzela harryho neznicitelnost a jeho posedlost praci mi byla chvilema protivna, klise v podobe pachatele mezi vysetrovateli uz me taky moc nebavi. posledni strany byly vylozene telenovela. cele to bylo takove ponatahovane, ale cetlo se dobre.

12.04.2018 4 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

docela reznicina. cast s teroristama uplne mimo. nicmene chci dalsi dil

23.03.2018 5 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

to bylo.. faustovské :-) taková průměrná detektivka, četla jsem lepší, ale i horší. závěr se mi moc nelíbil, začátek naopak ano.

04.02.2018


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

panejo, v té knize bylo tolik postav, že doteď nevím kdo byl kdo a jaké bylo jeho zaměstnání. ztrácela jsem se v tom ohromném množství jmen a míst. dál tam bylo na mě až moc popisů z oblasti technologie a po čase jsem se do čtení musela nutit. nebyl to můj styl, ale námět dobrý, o tom žádná.

01.02.2018 2 z 5


Falešný román Falešný román Magdalena Mintová

to bylo tak fajn! hrozně příjemný čtení a člověk se i zasmál.

23.11.2017 5 z 5


Nevěra Nevěra Paulo Coelho

Až mě samotnou děsí, jak moc jsem se v té knize našla! Není to o nevěře, ale o vnitřní prázdnotě.

18.11.2017 4 z 5


Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Já myslím, že nás tím závěrem Minier všechny dostal.

05.11.2017 4 z 5


Báječné dny Báječné dny Raphael Montes

Tohle bylo hodně divný.. hlavní postava byla divně úchylná, příběh byl divný a úchylný a celé to mělo nesympatickou atmosféru.

17.10.2017 2 z 5