Peťulka3 Peťulka3 komentáře u knih

Obálka knihy Vize těla a krve Vize těla a krve Jennifer L. Armentrout

Bylo příjemné vrátit se ke starým postavám. Na začátku mi trošku vadilo to opakování, ale chápu,že bez toho to nešlo.
Každopádně by spisovatelka měla spíš dopisovat rozepsané série a ne dělat jejich souhrny. Myslím, že tento pocit nemám jediná.

16.01.2026

Obálka knihy Půl duše Půl duše Olivia Atwater

Pro mě milé překvapení. A ten konec...zajímalo by mě,jestli si to myslím správně. Kdo lord Čaroděj byl.

30.12.2025

Obálka knihy Plný dům Plný dům Jojo Moyes

Další z jejích skvělých odpočinkových knih. I když je to vlastně takový "obyčejný" příběh, tak já jsem si ho moc užila.

25.12.2025

Obálka knihy Sudba černého ptáka Sudba černého ptáka Deborah Harkness

Miluju návraty ke starým příběhům. Takže já jsem si knihu moc užila. Myslela jsem si, že to bude závěrečný díl, ale není tomu tak. Jen doufám, že na další díl nebudeme čekat zase čtyři roky. Sice to neskončilo tak, že má člověk potřebu si rvát vlasy, ale rozhodně to vzbuzuje zvědavost.

16.12.2025

Obálka knihy Pohár smrti Pohár smrti Robert Jackson Bennett

Musím říct,že mě tahle kniha velmi mile překvapila. Spojení detektivky a fantasy se tady povedlo na jedničku. Jediné co mě tam trošku mrzí je ten dnešní trend,že v každé knize musí být zastoupeno všechno. Aby se někdo necítil ukřivděný.

08.12.2025

Obálka knihy Ve spárech temnoty Ve spárech temnoty Mona Kasten

Mně se to líbilo. Ač to působí občas hodně dětsky napsané,tak se to četlo dobře. Napětí nechybělo a příběh byl hezky ukončen. Nebo teda předpokládám, že více dílů nebude.

28.11.2025

Obálka knihy Skřivan & Řemen Skřivan & Řemen Brynne Weaver

Kdybych měla říct,který díl se mi líbil víc,tak to asi nepůjde. Oba byly skvělý. Oba byly skvěle zvrácený a oba mě nutily číst dál a dál. Těším se na ten poslední díl.

25.11.2025

Obálka knihy Archanděl Archanděl James Rollins (p)

Jako vždy skvělá kniha. Místy jsem se trochu bála,abych nemusela vytahovat kapesník,ale naštěstí to dopadlo dobře. Doufám,že se ještě dočkáme nějaké sólo knihy s Tuckerem a jeho parťákama.

21.11.2025

Obálka knihy Ohnivý příliv Ohnivý příliv James Rollins (p)

Zase mě zase skvělá kniha plná zvratů a napětí. Příběh dokonale zapasovaný do současného světa. Miluju jak své knihy staví na skutečných faktech a jak by se klidně jeho knihy mohly stát skutečností.

17.11.2025

Obálka knihy Čistokrevní Čistokrevní Jennifer L. Armentrout

Pro mě zase příjemné čtení, které mě nutilo číst dál a dál. Chemie mezi postavami uvěřitelná a celý děj napínavý do poslední stránky.

11.11.2025

Obálka knihy Osamělý vlk Osamělý vlk Jo Nesbø

První třetina knihy se hrozně táhla a chybělo takové to klasické Nesbovské vtažení do děje. Postupně se to ale zlepšilo a pak už jsem se na čtení zase těšila a rozuzlení bylo zajímavé.

10.11.2025

Obálka knihy Kletba pravé lásky Kletba pravé lásky Stephanie Garber

Třetí díl za mě určitě nejlepší. Celá série je vlastně opravdu taková pohádka. Ale určitě hezká pohádka,která má spoustu zvratů a rozhodně stojí za přečtení. A Jacks je....no prostě pohádkový princ.

07.11.2025

Obálka knihy Balada o nešťastných koncích Balada o nešťastných koncích Stephanie Garber

Druhý díl se mi líbil více a moc se mi líbil konec,který byl plný emocí.

31.10.2025

Obálka knihy Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

Jako jo,ale nějak mi tam něco chybělo. Nějaká jiskra,větší napětí, lepší chemie mezi postavami.

26.10.2025

Obálka knihy Fantasma Fantasma Kaylie Smith

Takové Hunger games pro dospělé ve fantasy světě. Super nápad,super chemie a super závěr.

22.10.2025

Obálka knihy Kavka & Řezník Kavka & Řezník Brynne Weaver

Tohle byla trošku změna oproti všem knihám tohoto typu. Nemáme tady sexy vysokého víláka,nebo dračího jezdce,ale vlastně úplně "normálního" chlapa. I když to slovo normálního musí být opravdu v uvozovkách, protože normálního na něm není vůbec nic. Četlo se to dobře,příběh hezky plynul a jsem zvědavá,co nám přinese další díl.

20.10.2025

Obálka knihy Manželství Manželství Patrik Hartl

Nevím jak to dělá, ale ty jeho knihy se tak skvěle čtou.

17.10.2025

Obálka knihy Sláva a smrt Sláva a smrt Jennifer L. Armentrout

Velmi povedený závěr série. Napínavé, dojemné, vzrušující. Tato spisovatelka mě ještě nikdy nezklamala a pokud bude pokračovat stále takhle,tak ani nezklame.

14.10.2025

Obálka knihy Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Dávám půl hvězdy dolů za těch cca 200 stránek, kdy se nic moc nedělo. Potom se to rozjelo a musím říct,že je to geniálně zamotané.

12.10.2025

Obálka knihy Živé stříbro (klasická edice) Živé stříbro (klasická edice) Callie Hart

Co k tomu říct...V klídku si čtete a najednou 100 stránek fuč. Řeknete si,tak si dám ještě pár stránek. A najednou dalších 100 stránek fuč. Tohle mělo všechno,co by takováhle knížka měla mít. Ano,zase tam máme pana dokonalého a hlavní hrdinku,která ho musí "zachránit". Ale svět a příběh je zase trošku jiný a postavený na jiných základech. Jsem ráda,že jsem si na konci nemusela rvát vlasy,ale vytrhnout jen dva až tři. Těším se na další díl a doufám,že bude brzy.

06.10.2025

Zavřít