Peggy1990 Peggy1990 komentáře u knih

☰ menu

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Všichni z dokumentu či vyprávění víme, jaké to bylo a nechtěly bychom to zažít. Knihu jsem doslova zhltla... Ten popis všeho v dokumentech a filmech člověk tak neprozije. Měla jsem místy husí kůži..

28.02.2020 5 z 5


Temný experiment Temný experiment Gwenda Bond

Opravdu skvělá kniha pro fanouška a ještě lepší pro nefanouška. Dostala jsem se do děje a celkem mě mrzí že nejsem začínající fanoušek :D I tak se ale hodí vědět, jak to začalo :))

28.02.2020 5 z 5


Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Na knihu jsem se hodně těšila. A nezklamala mě. Nečekala jsem žádnou extra literaturu, ale naopak uvolněné čtení u kterého se zasměju. No a přesně tohle Letuška je :D pro mě velmi zábavná kniha kterou jsem četla asi týden, abych ji hned nedočetla a že jsem se musela držet :D

28.02.2020 4 z 5


Hračka Hračka Sylva Lauerová

Viděla jsem ji poprve v Show Jana Krause a natolik mě to zaujalo, že jsem si musela knihu koupit. Mám rada tenhle žanr, člověk se i inspiruje :D Kniha se mi moc líbila, hvězdičku ubíram za ten zvláštní konec :)

17.05.2018 4 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Není to špatný. Tohle na mě zezačatku pusobilo jako WAU! kniha, ale pak jsem začala víc číst a uvědomila jsem si, že tahle kniha na mě působí, jako by ji napsala moje máma :D

17.05.2018 3 z 5


Najděte mě Najděte mě Michelle Knight

Jeden večer jsem měla zaplou televizi a zrovna tam začal Clevelandský unos. Hned jak film skončil, začala jsem zjištovat na internetu a našla tuhle knihu. Bylo to před mými narozeninami, takže jsem o ní řekla kamaradce aby věděla co mi koupit :D Knihu jsem dostala a zhltla ji během 2 dnů. Většinou mi bylo těžko od žaludku a měla jsem husí kůži, ale jenom díky knize zjistíte, co prožívaly za peklo a přežili to tolik let! Tolik detailu, co si člověk neuvědomi a ve filmu neuvidí. Neskutečná kniha a neuvěřitelně silná žena.

17.05.2018 5 z 5


Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Přidávám se k ostatním a musím napsat, že jsem taky čekala něco jiného. O Gilmorových děvčatech z té knihy moc není, čekala jsem nějaké větší podrobnosti, víc detailu a víc stránek :D Každopádně i tak je kniha zabavná a příjemně se čte :))

17.05.2018 3 z 5


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Prvne jsem videla film, ale kamaradka mi rekla, at si prectu knihu protoze film je o nicem. Kniha je opravdu skvela a kamaradka mela pravdu :) Vic k tomu napsat nedokazu...

28.02.2018 5 z 5


Narkothing Narkothing Tomáš Šimek

Knihu jsem si koupila na doporučení známých. Velice me bavila a nechodit do prace mam ji prectenou do 24 hodin :) Vzhledem k tomu, ze mam take drogovou minulost a opletacky s policii mi nejsou cizí, byl mi příběh Martina velice blízký a vedela jsem, co prožívá a o co jde a jaké to je. Co me trochu stvalo, bylo Martinovo přesvědčení lehkého ukončení s drogami (což se na konci ukaze, jak to lehké vůbec není). Každopádně jsem rada, ze jsem dopadla lépe jak Martin a vše zvládla pomoci rodiny a pravých přátel :)) Urcite knihu dočtete az do konce, stojí za to ;)

05.11.2017 5 z 5