pegasek
Jedna z těch nudnejsich love Story ,chyběl tomu šmrnc
Naprosto nekonečná kniha.pribeh plný sexu drog a mafiánského prostředí .bylo to zajímavé ,ale zdlouhavé .
Kniha byla nadherna,chytla mě hodně za srdce - o proti filmu jsou to dva podobné příběhy ,ale kniha je rozhodně lepší
Hodnotím oba příběhy - první neskutečně nudný a táhlý.Druhy byl krásný ,dokonala love Story se šťastným koncem
Tak tohle byla opravdu skvělá Love Story .po dlouhé době konečně taková ,která stála za to od začátku do konce
Tato kniha mi přijde od D.S.slabsi .mám ráda jeji knihy ,ale tahle byla v první půlce dost zdlouhavá
Kniha byla zdlouhavá .příběh byl takový horkosladky .2 milující lidé ,které hned na začátku rozdělila jejich sociální třída ,přesto jim to nezabránilo aby seběhem let vídali.spis to vidím jako rozhodnuti jedné ženy ,která se rozhodla ,že s člověkem z nižší sociální třídy nemůže žít ,ale může s ním mít letitý pomer
Kniha se mi moc líbila .příběh je o dvojčatech ,které si vymění své životy původně jen na týden .jejich záměna se zvrtne a Jejich cesty povedou uplne jinak než původně zamýšlely
Tahle kniha byla naprosto úžasná ,tak krásně všechno popsané ,že máte pocit ,že jste toho součástí.nekdo níž psal ,že se mu nelíbila dokonalost Julky.na mě to spíš působí tak ,že Julka je člověk ,který potřebuje stále něco dělat a chce mít všechno v pořádku.donuti ji spomalit až nehoda její dcery .kniha je popisována tak ,že toužíte prostředí ranče navštívit . krásné čtení
Nádherná kniha ,velmi zajímavý příběh.nakonci mi i slza ukápla
Prvních 100 stran se strašne táhlo ,ale nakonec byla kniha skvělá.cely ten dej byl tak zvláštně propletený .jestli hledáte sex,napětí ,vraždu a trochu i te romantiky tak je tahle kniha pro vás ta pravá
Příjemná oddechovka,která sice neurazí ale úplně taky nenadchne
Kniha se mi líbila .příběh má šmrnc.je to příběh na jedno odpoledne ,ale rozhodně stojí za to
Krásné romantické povídky.Mne se líbili nejvíc první dvě ,ta třetí je taková slabší
8 příběhu napříč staletími .kniha mě příjemně překvapila a byla velmi zajímavá