Patouska Patouska komentáře u knih

☰ menu

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Normálně takové knihy nečtu, avšak když jsem tento titul získala zdarma jako eknihu, řekla jsem si, že je to ideální čtení k pláži. Kniha mne nepřekvapila, příběh byl velice předvídatelný a naivní. Nechci hodnotit úplně negativně, jelikož jak již jsem se zmiňovala, tento žánr není můj šálek kávy. Své čtenáře si to určitě najde, avšak mne kniha nijak neoslovila, přišla mi nezajímavá.

24.08.2023 3 z 5


Bílá tma Bílá tma Danielle Girard

Bílou tmu jsem získala zdarma jako eknihu, jinak bych se do ní nepustila. Za mě průměr. Kniha byla poměrně překombinovaná a ztrácela jsem se ve jménech. Další minusem jsou některé ne úplně dovysvětlené věci (např. Kevin). Kniha nebyla špatná, avšak do druhého dílu se nejspíše nepustím (asi jen tehdy, pokud bude kniha zase zdarma v rámci členství v Dobrovském).

24.08.2023 3 z 5


Poslední lež Poslední lež Riley Sager (p)

Kniha se mi sice líbila, ale po přečtení Poslední dívky se jednalo o lehké zklamání. Hlavní hrdinka mi byla sice sympatická, ale dle mého názoru šlo z celé zápletky udělat něco víc. Úplný konec mne však překvapil.

23.07.2023 4 z 5


V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Tak tohle byla jízda! Kniha se četla strašně jednoduše, vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout! Měla jsem radost, že jsem zčásti odhalila vraha. Určitě se pustím do dalších knih.

19.07.2023 5 z 5


Našeptávačova hra Našeptávačova hra Donato Carrisi

I přesto, že všechny díly miluju, tak prostě jsem zmatená. Přijde mi, že konce knih jsou otevřené, člověk se těší na další díl, kde doufá v rozuzlení, toho se však nedočká. Bylo to jak s druhým dílem, tak se třetím.

23.02.2023 5 z 5


Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Bohužel to nemůžu považovat za horor, na který jsem se moc těšila. Kniha je fajn, ale to je asi tak vše. Čtu další díl a ten je mnohem lepší, takže doporučuji se prvním prokousat :)

13.02.2023 3 z 5


Únikovka Únikovka Marc Meller

Kniha se mi líbila, četla se vážně rychle, ale jsem trochu zklamaná. Od zápletky jsme čekala trochu víc. Pokud však u nás vyjde druhý díl, ráda si ho přečtu.

16.01.2023 3 z 5


Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Když jsem poprvé šáhla po této knize, tak jsem ji po pár stránkách odložila. Nicméně jsem si řekla, že ji dám druhou šanci. Ještě, že jsem to udělala! Námět Posledních dívek je pro čtenáře thrillerů velmi atraktivní a já si tuto knihu opravdu užila. Hlavní hrdinka mi byla nejdříve nesympatická, ale asi v polovině knihy se to změnilo, nicméně musím souhlasit s tím, co již bylo řečeno v jedné recenzi níže, a to je to, že téma kleptomanie mi zde přišlo zbytečné. Konec se mi moc líbil, i když jsem ho odhadla. Od pana autora si zcela jistě přečtu něco dalšího.

03.01.2023 4 z 5


Atlasova šestka Atlasova šestka Olivie Blake (p)

Já Vám nevím. Od této knihy jsem měla poměrně dost vysoká očekávání a tím pádem jsem byla zklamaná. Postavy mi vůbec nepřirostly k srdci, jediná zajímavá postava mi přišla Parisa. Naopak Reinu jsem nemohla vystát. Kniha má úžasný potenciál, nicméně nebyl dostatečně využit. Avšak musím pochválit konec, rozuzlení se mi moc líbilo. Uvidím, jestli se pustím do druhého dílu.

03.01.2023 2 z 5


Game Game Anders de la Motte

HP se mi dostal pod kůži. Měl skvělé hlášky i myšlenkové pochody. Takový typický povaleč a nemakačenko. Anglická slovíčka mi zde vůbec nevadila. Dokonale doplňovala tenhle napínavý sci-fi příběh. Skvělá kniha! :)

30.10.2015


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Úžasná, dech beroucí kniha. :) Krasne a svižně napsané
Doporučuji všemi deseti. :)

17.06.2015 5 z 5


Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Knížka se mi moc líbila, mela zajímavý děj a autorka se s tímhle tématem skvěle poprala. :) Presne takhle si představuji zombie apokalypsa. Příběh me vtahl do děje
A nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Jen mi bylo lito smrti některých postav. :/ Vlastně všech :D oblíbila jsem si je.

07.06.2015 4 z 5


Skrýš Skrýš Johan Theorin

Skvělá kniha. Jen ten konec....chci pokračování :D

21.09.2014