papricka20 papricka20 komentáře u knih

☰ menu

Sny sa plnia Sny sa plnia Monika Macháčková

Krasna kniha plna zajimavosti Mira Jarose a jeho zivota. Precteno za dva dny. Kniha obsahuje i nadherne fotky. Doporucuji!!!

21.07.2021 5 z 5


Honzíkova cesta Honzíkova cesta Bohumil Říha

Na této knížce jsem vyrostla. Od mala jsem si ráda četla příběh malého Honzíka, co jel sám vlakem za babičkou a dědečkem na vesnici. Zde zažívá ,,dobrodružství. To je tak krásně pohodová a perfektně napsaná knížka. Poklad v mé knihovně.

17.09.2017 5 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Tahle knížka v člověku zanechá opravdu mnoho emocí. Je nádherně napsaná a zároveň každý příběh, který Bailey prožije je tak dojemný a zároveň krásný, že jedno oko nezůstane suché. Tohoto pejska prostě musíte mít rádi. Takovou lásku, kterou on měl se svým páničkem, to je prostě dokonalost. Konec knihy, kdy Bailey chce ukázat páničkovi, kdo skutečně je, jsem si moc přála, aby to ještě zjistil, než se stane, co se stalo. Druhý díl je taky moc krásný a tentokrát vztah Baileyho a páničkovy vnučky mě zasáhl opětovně. Tohle je opravdu dílo člověka a pejska, lásky až za hrob. Bailey je opravdu přítel člověka!

16.09.2017 5 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Tak tuhle knížku zbožňuju. Přečetla jsem ji za dva dny a ani nevím jak. Tato knížka mě dostala především tím, jakým stylem je zpracovaná. Celý příběh je vyprávěn pomocí mailů, dopisů, chatování. A moc mě bavilo číst vztahy mezi hlavními hrdiny,kteří se znali od dětství či Rosieninou dcerou a její dospívání, nebo nakonec celkově číst, jak se hrdinové knihy během těch let měnili a co vše prožili. Strašně moc jsem jim fandila, aby se dali dohromady, i když v průběhu let jim život nastražil mnohokrát ,,klacky pod nohy,, . K této knížce se určitě vícekrát vrátím a bude i nadále stálice v mé knihovně.

16.09.2017 5 z 5