P... P... komentáře u knih

☰ menu

Láska, duše a francouzská kuchyně Láska, duše a francouzská kuchyně James F. Twyman

Kniha, kterou nemůžu ohodnotit, ani kladně ani záporně. Příběh je obohacen o skvělé myšlenky, ale na druhou stranu tak prvoplánově (člověk nemůže číst mezi řádky, vše je napsáno, což je docela škoda) a v opakujícím rytmu (v polovině zjistíte, že žádná nová myšlenka nebude). Pro mně to byl převlečený Coelho v kuchařském (ono ani té kuchyně moc nehledejte). Myšlenky jsou super, ale pokud je čtete pořád dokola ztrácejí smysl (dle mého).

19.03.2016


Příliš krásná dívka Příliš krásná dívka Jan Seghers

Osobně mi přijde jako nejslabší z celé série, dějově nejméně napínavý. Kdyby tato kniha byla napsána jako první, asi bych se do další nepustila, ale tím, že mám za sebou dvě ze série (Nevěstu na sněhu nenechám dlouho čekat), tak jsem si komisaře Marthalera a ostatní postavy oblíbila a byla jsem zvědavá na jejich osud.

21.11.2015 3 z 5


Tichá holka Tichá holka Torey L. Hayden (p)

Má první kniha od Torey L. Hayden a myslím si, že ne poslední. Přečtena na jeden zátah. Musím, ale přiznat, že i přes silný příběh jsem měla při četbě hodněkrát úsměv na tváři. I když kniha byla o holčičce s vážně těžkým osudem, nejvíc jsem si oblíbila Billyho a Jesse.

09.11.2015 4 z 5


Váš kluk prostitut? Váš kluk prostitut? Cyril Valšík

Přečtena jedním dechem. Zvláště pokud si člověk uvědomí, že se děj odehrává v Česku a ne někde v zahraničí.

19.01.2015 4 z 5