Nikychlupova Nikychlupova komentáře u knih

☰ menu

Pouto Pouto Anna Todd

Opět solidní dávka emoci, bouří, lásky, romantiky. Jen teď nevím co čekat v posledním díle.

23.12.2021 4 z 5


Tajemství Tajemství Anna Todd

Tak jo, musím přiznat, že mi to chybělo. I když jsem předchozí díly nehodnotila úplně nejlíp, pokračují ve čtení a začínám si to zamilovávat.

23.12.2021 4 z 5


Cesta pryč Cesta pryč Nic Jordan

Velmi zábavné čtení, které vás láká k dobrodružství. Velmi jsem se nasmála. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

23.12.2021 5 z 5


Město zrady Město zrady Martina Čekalová

Skvělé jako první díl. Palec nahoru. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

23.12.2021 5 z 5


Město duší Město duší Martina Čekalová

Čtivé, zajímavé a napínavé. Neřekla bych, že to napsala česká autorka. Nemohla jsem přestat číst. Vrhám se na druhý díl, který mám naštěstí vedle sebe. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

23.12.2021 5 z 5


Ať zemře Ať zemře Sarah Pinborough

Příběh se četl rychle a dobře. Zápletka se mi líbila. Ale ten konec byl moc rychlý a nepochopila jsem. Dávám tři hvězdičky.

23.12.2021 3 z 5


Cesty se rozcházejí Cesty se rozcházejí Veronica Roth

Opět dobré jako první díl. Dávám čtyři hvězdičky.

11.12.2021 4 z 5


Čáry života Čáry života Veronica Roth

Příběh rozhodně dobrý. Boj zla a dobra. Děj byl napínavý a nechyběla ani láska. Ale místy jsem se ztracela, ale to bylo spiš mnou. Dávám čtyři hvězdičky.

11.12.2021 4 z 5


Kdo chytá v síti Kdo chytá v síti Marika Pecháčková

Nevím. Nevím, jaké mám pocity po přečtení knihy. Film jsem neviděla. Ale asi nikdy nezapomenu na příběh chlapečka a jeho vedoucího. Takové věci se nemají dít.

11.12.2021 2 z 5


Holky odnikud Holky odnikud Amy Reed

Knihu jsem nemohla odložit. A to už nejsem věková kategorie. Tak silný příběh jsem nečekala. Doporučila bych přečíst všem dívkám i ženám. Dávám pět hvězdiček. A doporučují.

11.12.2021 5 z 5


Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Kniha se četla dobře. Příběh dobrý. Ale četla jsem i lepší. Dávám tři hvězdičky.

11.12.2021 3 z 5


Klub radostí dnešního dne Klub radostí dnešního dne Petra Braunová

Kniha na mě působila trochu depresivně. Ty pasáže z Moničíného dětství. Ale kniha se četla dobře. Ale bylo to něco jiného, trochu zvláštní. Nevěděla jsem, co je pravda a co ne. A ten konec a vlastně ani co bylo předtím jsem nečekala. Dávám tři hvězdičky.

11.12.2021 3 z 5


Nová holka Nová holka Ingrid Alexandra

Dobře napsaná. Lehce se četla. Napínavé, nemohla jsem se odtrhnout. Ale ten konec bych teda nečekala. Skvěle provedené. Dávám pět hvězdiček. A doporučují.

11.12.2021 5 z 5


Dominika na cestě Jižní Amerikou Dominika na cestě Jižní Amerikou Dominika Gawliczková

Super zábavné čtení, ale místy jsem Dominice nezáviděla - ty nemoci, šváby, hady a pavouky. Kniha je napsaná humorně a celou výpravu jsem si náležitě užila. Kniha obsahuje super fotky. Určitě jsi přečtu další knížku. Třeba se jednou taky někam vypravím, láká to, ale jsem ještě větší strašpytel. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

11.12.2021 5 z 5


Musím to vědět Musím to vědět Karen Cleveland

Ze začátku jsem nevěděla, jestli se mi příběh bude líbit a jestli tomu budu rozumět. Knihu jsem poprvé po pěti stránkách odložila, vrátila jsem se k ni po několika dnech. Uchvátila mě tak, že jsem jí nedokázala odložit. Dávám pět hvězdiček. A doporučují.

23.10.2021 5 z 5


Dům panenek Dům panenek Erik Axl Sund

Příběh byl ještě lepší než v předchozí knize. Opět silný příběh, při kterém mrzne krev v žilách. Neměli bychom před tímto tématem zavírat oči. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

23.10.2021 5 z 5


Skleněná těla Skleněná těla Erik Axl Sund

Toto bylo něco jiného než obvykle čtu. Ze začátku jsem si myslela, že příběh obsahuje moc osob, že se v nich ztratím. Ale neztratila jsem se a vše zapadlo tak, jak mělo. Dávám čtyři hvězdičky. Vrhám se na dům panenek.

23.10.2021 4 z 5


Osudný okamžik Osudný okamžik Rebecca Thornton

U této knihy popravdě nevím, jak hodnotit. Na mě to kamarádství přišlo až moc přehnané. Ale tím, že na příběh knihy musím myslet a dobře se četla, tak nemohu dát špatné hodnocení. A hlavě kniha pojednává o tom, že bychom neměly dát na první dojem, že všichni máme něco, na co zrovna nejsme pyšní. Dávám čtyři hvězdičky.

13.10.2021 4 z 5


Spadla klec Spadla klec Sara Shepard

(SPOILER) Tato série knih byla super. Nechybělo ji vůbec nic, moc se mi líbila. Možná, čerstvě po přečtení posledního dílu bych řekla, že byla lepší, záhadnější a propracovanější než malé roztomilé lhářky. A nakonec byl můj typ na vraha správný. A ten konec byl smutný. Dávám opět pět hvězdiček a doporučují.

07.10.2021 5 z 5


Na mou duši Na mou duši Sara Shepard

(SPOILER) Tak už mám dvě teorie, kdo by mohl byt vrah Sutton, ale ta jedna možnost by jí zničila. Opět geniálně propracované, paní autorka ví, co dělá, něco béěkového se od ní ani nedá čekat. A ten konec další zvrat. Takže mám možná ještě více teorii než dvě. Nebo je tohle další kanadský žertík Sutton ve Hře lží ? Vrhám se na poslední díl. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

07.10.2021 5 z 5