nika7948 nika7948 komentáře u knih

☰ menu

Božský Božský Christina Lauren

Takže i ja jsme konečně dokázala přečíst "BOŽSKÉHO" Co k tomu říct? Tahle série mi přirostla k srdíčku tak moc, že me to samotnou překvapilo. Sérii jsme četla dohromady 3x a Bozskeho jen jednou (musím napravit :D) ano jeden dil me nenechaval spat..takové to, jeste jednu stránku, jeste jednu kapitolu a frnk a máme 4 ráno a knihu dočtenou...Takhle je to se nouze furt, ale hold když kniha bavi nesmíte se ji pustit.
Jsem rada ze jsme mela tu cest se s Lauren a Christinou sejít osobně a tím mi ty knihy ještě víc prichytit k srdci...Takže za me pět hvezdicek ;) ;)

07.08.2017 5 z 5


India Place India Place Samantha Young

Takže co na to říct,...
četla jsem všechny knihy od Dublin až po India...a nevím knihy mě opravdu zaujali, ale všechno bylo na jedno brdo (všichni nadherní, svalnatí atd...) Jako nejvíc mě asi zaujal London Road a Jamaica Lane...nedokažu bohužel popsat proč...Ale nenudila jsem se a to je u mě hlavní ;) ;)

12.01.2017 5 z 5


Grey Grey E. L. James (p)

Kniha skvělá...jen sakra ten je sprostej :D :D

27.10.2016 5 z 5


Polibek krve Polibek krve J. R. Ward (p)

och co to bylo? kniha za jednu noc ve mě.....a všechno si pamatovat? :D
ani nepamatuji, kdy se mi tohle povedlo :D :D příběh chytlavý....napínavý...a všichni zasvěcení...ví...sakra nedokázala jsem si představit ten nekonečný pochod :D :D

27.10.2016 5 z 5


Svedená Svedená Kathryn Taylor

Musím říct, že mě všechny knihy něčím zaujali a bavili mě :) :) sice jenom kdo by odolal Italovi žeeee? :D :D

26.10.2016 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Co k tomu napsat...kniha me ze zacatku, tak strasne nebavila, az jsem mela sto chuti knihu zavrit...jsem rada, ze jsem to neudelala...od doby co nasedla do auta...jsem se od knizky nemohla odtrhnout...lepsi a lepsi to bylo..takze rikam tady vsem, pokud Vas nebavi zacatek...prekousejte to a pak se zactete, tak, ze skoncite, az posledni strankou knihy ;-) ;-)

11.01.2016 5 z 5


Tanec s diablom Tanec s diablom Sherrilyn Kenyon

Proc me se vzdycky libi pribehy, kde jsou hlavnimi hrdiny strasny zaporaci :-D :-D, protoze tehle pribeh mel opravdu neco do sebe, ze jsem se od nej nemohla odtrhnout...a fakt jsem se snazila :-D :-D

17.11.2015 5 z 5


Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

Jedine co reknu na tuto serii...ano pisu to sem...pac tady je to vlastne po nekolikate....ta Nora musi na ty jizvy porad smatat...to je uz jak uchylka :-D :-D
Ale jinak je serie povedena na tolik, ze tuto serii ctu uz po druhe...:-) :-)

30.10.2015 5 z 5


Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

znak: "Pozor pozor!! kniha je zákeřná a na závislost, jak dělaná :D :D

16.07.2015 5 z 5


Vzácná a drahocenná Vzácná a drahocenná Raine Miller

Takže, rozhodla jsem se napsat svůj názor na sérii od Raine Miller Aféra Blackstone, která má nyní 4 díly (části). Musím uznat jako čtenářka „Erotikonů“, byla tahle řada pro mě tvrdý oříšek, už jenom proto, že se do každé knihy snažila spisovatelka zakomponovat toho co nejvíc, aby kniha měla víc jak 200 stran a to na mě nezapůsobilo (samozřejmě občas tam byla výjimka). Některé části v knihách mě velice nudili a četla jsem je velice dlouho, než jsem se dostala ke konci, něco bylo vtipné, něco i zajímavé, ale čistě příběh o ničem.
Jak už všichni dobře víme je to příběh o dvou lidech o krásné dívce Brynne a gentlemanovy Ethanovi. Co se mi líbilo na celé té řadě, že tento příběh je výjimečný o tom, že se nesnaží žena polapit muže, nýbrž obracené :D. příběh je velice předvídatelný, takže žádné nechápavé části, jsem tam nečekala. Měla jsem dobrý pocit z toho, že do každé knihy byla zařazená nějaká akce (ať už s Brynne nebo Ethanem), měla jsem pak vetší chuť tu knihu dočíst.
Takže co říct pro vás je to, že pokud máte rádi „Erotikony“ s chutí do toho, protože v této knížce je tam toho víc než dost :D, samozřejmě nechci nic prozrazovat, takže to bude asi vše.

07.06.2015 3 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Kniha se četla zajímavě, už jenom proto, že celý příběh se odehrával pomocí....dopisů, chatů a sms....takže pro mě palec nahoru :) :)

12.05.2015 4 z 5