Zuzi_cte Zuzi_cte komentáře u knih

☰ menu

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

WOW! Naprosto chapu ten hype kolem! Tohle melo uplne vsechno! Po Dvorech je tohle moje nova posedlost :)

17.04.2024 5 z 5


Letní bouřky Letní bouřky Eva Pospíšilová

Tohle bylo tak mily. Oba kluci jsou trubky ale takovym skvelym zpusobem :) uplne z toho dycha atmosfera letniho malomesta a naprosta pohoda.
Ta klucici "naivni nevinnost" v oblasti lasky a vztahu mi pripomnela knizku Bunny od Lydie Strong. To je taky pecka.

05.03.2024 5 z 5


Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Pri cteni me napadlo - jak pejsek a kocicka pekli dort. Kde to melo hlavu a patu?! Jedine positivum jsou kratke kapitoly. Nemela jsem vysoka ocekavani a stejne jsem zklamana.

15.02.2024 2 z 5


Dokonalost Dokonalost Lydia Strong

Dalsi super libovka od autorky. Takove knizky se ctou na jeden zatah :-)

12.02.2024 5 z 5


Pád a hnev Pád a hnev Jennifer L. Armentrout

Super! Presne takove fantasy romance mam rada. Doufam, ze pokracovani bude co nejdriv protoze nutne potrebuju vedet jak to bude dal :-)

01.02.2024 5 z 5


neexistence neexistence Eva Pospíšilová

Jezis to byl tak toxickej vztah ale pritom tak jedinecnej a krasnej. Jak rekl Kenneth, Elias byl ta prvni kostka domina... Klobouk dolu pred autorkami ale co ta posledni veta sakra!?

29.01.2024 5 z 5


Nezkrotná říše Nezkrotná říše Stacey Marie Brown

Mno, tak na to jak jsem se na tuhle serii tesila tak koncim druhym dilem. Vim, ze jdu nazorem proti vetsine ale me to proste nejak nechytlo. Je to hodne tim, ze typ muze jak je Jason Momoa neni nic pro me. Ja tyhle osvaleny zamraceny chlapy moc nemusim. Prostredi nebylo spatny. Jen jsem se nemohla "sladit" s hlavni hrdinkou. A to se pak cte spatne. Prvni dil se mi libil mnohem vic - prostredi veznice bylo pecka. Ale v dalsich dilech pokracovat nebudu. Ovsem obalky jsou uzasny!

26.01.2024


Šťastně až po smrti Šťastně až po smrti Eleanor Corvin (p)

(SPOILER) Teda cela tahle serie je vazne skvela. Presne jak autorka zamyslela, je to jine nez klasicka YA dila s predvidatelnymi hrdiny. Jen se nemuzu zbavit pocitu, ze bych vypraveni z pohledu Emy nechala pouze v prvnim dilu. Tam jsem ji mela nejradeji. A co me trochu mrzelo bylo jak se na konci rozdelili do sidel smrtek. Chapu duvody ale stejne no.
Takze kdyz to shrnu, vsechny dily jsou super a slupla jsem je jak malinu :-)

25.01.2024 5 z 5


Návrat z nicoty Návrat z nicoty Martin Pistorius

Sakra...jeste nez jsem zacala cist tak mi bylo jasne, ze to je presne ten typ knizky, ktery me rozplace a budu smutna. A tak to bylo. Martinova neuveritelna sila a cesta vratit se do zivota je uzasna, plna nadeje a ma stastny konec. Fotky v knizce jsou prijemnym bonusem.

19.01.2024 5 z 5


Z popela Z popela Aly Martinez

(SPOILER) Jo, tohle bylo dojemny, silny a misty az neuveritelny. Je tam velka podobnost s knizkou Nelituju niceho od Colleen Hoover (v tom zakladnim zvratu). Ale presto se mi pribeh Bree a Easona moc libil.

07.01.2024 5 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Uz je to nejaky ten patek co jsem cetla Dvory (pro me nejvic srdcovka) ale i presto, ze tady je hodne podobnosti tak jsem si to uzila. Chapu, ze nekomu to muze byt trnem v oku ale ja si lebedila. Kapitoly pekne odsypaly, Brie mi sedla hned od zacatku. A i vztahy hlavnich postav mezi sebou byly pekne vykreslene. Jsem rada, ze je to jen duologie a nebude se dej zbytecne natahovat jak zvykacka na x dilu. A jeste zminim, ze se mi fakt ale fakt libi obalka. Takze ja knizku urcite doporucuji :-)

06.01.2024 5 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Noo tak joo, cetla jsem nejake komentare takze jsem vedela zhruba do ceho jdu. Amo Jones se mi necte tak dobre, to musim priznat. Tohle byla fakt pecka! Ale co me hodne stve: original ma tak krasnou obalku a u nas tohle?! Me se k tomu proste vubec nehodi...

20.12.2023 5 z 5


Železný král Železný král Julie Kagawa

Diky komentari jedne uzivatelky tady, jsem zjistila, ze jsou v cestine ke stazeni vsechny dily serie + tri novely k nim. Tak jsem se do toho pustila bez predsudku a prehnaneho ocekavani.
Netusim vubec proc by to nekdo srovnaval s Dvory od Maasove - ty miluju, jsou srdcovka ale tohle se mi libilo zase uplne jinym zpusobem. Je to jako srovnavat jablka a hrusky.
Tohle bylo mile, svizne, vtipne, misty mi zatrnulo ale porad to byla takova prijemna oddychova pohadka pro dospivajici divky. Postavy jsou sympaticke a nemuzu nez doporucit. Ale jak jsem rekla - spise pro mladsi rocniky :-)

13.09.2023 5 z 5


Bowie 75 Bowie 75 Martin Popoff

Bowie je moje srdcovka!

03.09.2023 5 z 5


Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Ja ty mafiansky romance fakt zboznuju. Zvlast kdyz jsou napsany takhle skvele. Chemie mezi Nerem a Elisou na jednicku. Jeji ostry jazyk nema chybu :-) zaroven to nebylo prehnane preslazene a to je fajn. Jsem moc rada, ze jsem na tuto autorku narazila a tesim se na dalsi jeji knizky.

02.07.2023 5 z 5


Touha Touha Tracy Wolff

(SPOILER) Kdyz jsem kdysi davno precetla Stmivani (jeste nez ho zfilmovali) byla to pro me pecka. Ale tomuhle se to nevyrovna ani nahodou. Sakra, potrebuju dalsi dil :)
Fakt se mi libi, ze tu krome tech klasickych bytosti (upiri, vlci) jsou i carodejky, draci a ....chrlic :)

03.06.2023 5 z 5


Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Celkem dlouho jsem tuto serii odkladala, nevim ani proc. Rozhodne me knizky prekvapily. U prvniho dilu jsem mela trochu problem se zacist, trvalo pro me dyl nez se to rozjelo. Ale zase ten konec byl pekny sesup.
Luca je neuveritelne uzasna postava. Cekala jsem namysleneho frajirka ale on je sympaticky, ferovy a hrozne hodny. Celkove mam fakt dobry pocit po precteni teto serie :-)

18.05.2023 5 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Sakra, uz dlouho jsem u knizky tolik nebrecela. Colleen mi umi zlomit srdce ale ja ji za to stejne miluju :-)

07.03.2023 5 z 5


V pasti V pasti Lydia Strong

Ajeje, tak tohle se mi do noty vubec netrefilo. Pritom jine knizky autorky zboznuju. Nu coz, sto lidi sto chuti...
Zcasti souhlasim s komentarem @zuzikis

27.02.2023 3 z 5


Karmín Karmín Sharon Page

Nejsem puritan. Mam rada erotiku v knizkach. Ale tady jsem marne hledala i nejaky dej nebo smysluplny pribeh krome sexualnich scen - a to ve vsech moznych podobach.
Nedocetla jsem.

21.02.2023 odpad!