Nephthys Nephthys komentáře u knih

☰ menu

Dr@hý příteli Dr@hý příteli Anne-Laure Bondoux

Neměla jsem velká očekávání, ale kniha mě vtáhla a nutila číst a číst. Na psaném povídání je krásné (a někdy i zradné), že si představujeme tón, jakým byla věta podána, jak se u toho ten druhý tvářil...(tři tečky ;-)) a všechny jiné drobnosti, které dělají takovouto korespondenci zajímavější. Sama to mám ráda, a proto se mi kniha fakt líbila. Byla vtipná, záhadná, milá a překvapivě dojemná.

03.06.2023 5 z 5


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Kniha se četla dobře. Bylo to zajímavé, občas i vtipné a pro milovníka Přátel nutné :-) Chvíli jsem se ztrácela v časové ose, ale vzhledem k tomu, že to byla asi opravdu očistná terapie, která měla fanoušky obohatit o upřímný vhled do "Chandlerova" soukromí a možná pomoct lidem v podobném průšvihu, se to dalo vydržet.
A jak už tu bylo řečeno - chyby, překlepy a některá opakující se slova, to trošku kazilo dojem. Korektura tomu moc nedala.

02.01.2023 4 z 5


Kráska přichází Kráska přichází Adriana Šindelářová

Jak už tu bylo řečeno, velmi dobře se kniha četla. Sice to i pro mě bylo předvídatelné, ale ani tak mě to neodradilo od dalšího čtení. Upřímně jsem mnoho neočekávala, ale o to víc jsem mile překvapena.

09.09.2020 4 z 5