Nattynecka Nattynecka komentáře u knih

☰ menu

Stínová hůlka Stínová hůlka Laurie Forest

Za mě lehké zklamaní, že to nebyl poslední díl.. Doufám, že čekání na další nebude dlouhé, protože sakra !! Série zatím patří mezi moje TOP!!

30.11.2021 5 z 5


Poskvrněná svatozář Poskvrněná svatozář Julie Johnson

Tak já teda asi četla jinou knihu.. Podle recenzí jsem se moc těšila, četla jsem a pořád čekala kde je ta super část, ze které jsou všichni nadšení, ale najednou jsem na konci.. Po dočtení mám pocit, že se tam vůbec nic nestalo. S hlavní hrdinkou jsem se sžila jen na půl. Její reakce na několik situací bylo zvláštní.
Za mě veliká škoda, bo jsem se vážně těšila. Druhý díl mě přece jen na jednu stranu láká, ale asi si tento přečtu ještě jednou, zda se něco změní a uvidíme zda dám šanci dalšímu..

30.06.2021 3 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Musím říct, že číst tuto knihu s miminkem doma, nebylo vůbec jednoduché.. Ale kniha mě držela a musela jsem zjistit jak to dopadne. Konec mě lehce ale zklamal, čekala jsem víc.. Ale i tak to autorka napsala velmi dobře a dávám 5*.

20.11.2020 5 z 5


Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Mě to tedy hodně bavilo. V poslední době jsem lepší fantasy nečetla. :) Mohu jedině doporučit!

31.01.2020 5 z 5


Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

Pro mě byl tento díl plný všeho a všech a bylo to skvělé. Akorát jsem dočetla. Úžasný! Ale ten konec... jsem až příliš na romantiku, takže ten mi trošičku vadil.. ????
Nechci tu nic nikomu prozradit, takže už mlčím ☺️

08.04.2019 5 z 5


Sedmé nebe Sedmé nebe Adriana Michálková

Tak to bylo moc krásný, jsem ráda že jsem ji sehnala i v knižní podobě :) Už se nemůžu dočkat dalšího dílu :)

24.11.2018 5 z 5


Jen 27 dnů Jen 27 dnů Alison Gervais

Tak tohle se mi líbilo! Romantická zápletka mezi Archerem a Hadley je dost předvídatelná, ale to knížce vůbec neubírá, bez ní by mě to ani nebavilo :) Mě tohle zhodnocení knihy moc nejde, chci vám ale říct, že tohle za přečtení stojí.!! Opravdu povedená.

01.10.2018 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

U knihy mě nadchla anotace ale bála jsem se do ní jít. Nic jsem raději nečekala a jsem nadšená. Kniha mě opravdu hodně bavila, rychle se četla :) těším se na další knihy od autorky :)

03.07.2018 5 z 5


Podzim, na který nezapomenu Podzim, na který nezapomenu Robin Constantine

Kniha se mi opravdu líbila, rozhodně jejich nejzajímavější poznání :D příjemné letní čtení :)

26.06.2018 5 z 5


Za zrcadlem Za zrcadlem Gena Showalter

Tak tento díl ... no páni! Jsem nadšená, moc jsem toho nečekala, přestože se mi první díl líbil, pořád jsem si říkala, že to není nic pro mě - kvůli zombí, ale tenhle díl mě chytnul hned od začátku a jsem naštvaná že jsem to přečetla tak rychle! Doporučuji!

26.02.2018 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Takový maličký detail, kterého si nevšímáte a vše se změní, super. Díky tomu že jsem to vůbec nečekala mě to bavilo o to víc. Těším se na další pokračování. :)

31.05.2017 5 z 5


Dračí proroctví Dračí proroctví Sandra Regnier

První díl se mi líbil, ale tenhle byl 100x lepší !!! Doufám že nebudeme dlouho čekat na další, protože ten konec ... tolik nových věcí a otázek. Už se fakt nemůžu dočkat. :)

22.04.2017 5 z 5


Nejsem žádná potrhlá holka Nejsem žádná potrhlá holka Gretchen McNeil

Tahle knížka mě bavila, mám ráda ty příběhy šedých myšek, které najdou krásného prince :) Tady je Bea navíc matematický génius a vymyslí vzorec.. Pak už to začne být vážně zajímavé a nemohla jsem se od toho odrhnout! '
(Ikdyž si myslím, že v tom, jak se změnili, by spíš naopak dostali větší šikanu.. alee dobře :D) Bylo fajn si něco takové přečíst. :)

20.03.2017 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Příběh se mi líbil, nápad velice zajímavý. Akorát mám pocit, že mi tam prostě něco chybělo. Asi bych chtěla detailnější popis určitých událostí. A trošičku mě naštval ten konec! Doufám že ten další díl bude brzo! :)
Jsem zvědavá jak to bude pokračovat :))

06.02.2017 4 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Skvělá kniha, hlavní hrdinka mi byla velice sympatická. Dost jsem se u toho zasmála. :)) Nemám co říct, bylo to skvělé!! :)

13.12.2016 5 z 5


Démon stínů Démon stínů Lenka Dostálová

Autorčina kniha V pasti se mi nelíbila, proto jsem téhle nedávala moc naději, pak mě ale kniha překvapila a četla jsem ji s nadšením. Jediné co mi vadilo, byla ta česká jména a anglická v jednom. Ale to je takový detail. Těším se na další díl. :)

13.12.2016 4 z 5


Pouto Pouto Anna Todd

Musela jsem hvězdičku ubrat, za to jejich dlouhé odloučení. Přišlo mi to zbytečné, hlavně když pokaždé, když se tedy viděli znovu, říkali že k sobě prostě patří a najednou zase další odloučení... Ale to vadilo mě :D Jinak se mi tenhle díl líbil ze všech nejvíc!!!

13.12.2016 4 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Nejlepší a nejúžasnější !! Četla jsem to jedním dechem. Doporučuji přečíst tenhle díl !!

15.11.2016 5 z 5