nataalie7 nataalie7 komentáře u knih

☰ menu

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Moje hodnocení je tak půl na půl.. kniha se četla velmi dobře, ale všechno bylo hrozně předvídatelný. Určitě zkusím i druhý díl, ale jsem vůči tomu skeptická. No uvidíme.

03.08.2022 3 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Nebylo to tak skvěle, jak předchozí dva díly, ale nějak z toho čuchám přípravnou knihu na další díly...

14.07.2021 4 z 5


Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Tenhle díl si zasloužil mnohem větší obsah a je to škoda, že to bylo tak krátké.. ani jsem nemrkla a byl konec. Ale bylo to super, o tom žádná :)

03.03.2021 4 z 5


Múza nočních můr Múza nočních můr Laini Taylor

Poutavé, okouzlující a nádherné... Čtení této knihy vám vykouzlí úsměv na tváři stejně jako předchozí snílek, ale tentokrát nechybělo více napětí a akce, které dodali knize zase jiný rozměr.
Proč tak miluji četbu knih?.. přesně kvůli takovým příběhům, jako je snílek neznámý!

26.08.2020 5 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

Krásná kniha a ještě lepší příběh! Nemám k tomu, co víc dodat... Velice silný zážitek!

25.04.2020 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Tak tohle bylo úžasné.. četla jsem teď mnoho podobných knih, ale žádná mě nedostala, tak jako tahle! Krásný příběh, který se vás dotkne na těch správných místech a zanechá ve vás příjemný pocit radosti.

23.04.2020 4 z 5


Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Velice milé čtení, které vás drží až do konce. :)

27.03.2020 3 z 5


Boží hrob Boží hrob Jay Kristoff

No to bylo prostě skvělé!! Úplně jsem se zamilovala do stylu psaní Jaye.. můj život už nikdy nebude jako dřív!!! A děj byl samozřejmě taky úžasný.. konec, to raději ani nekomentuji a jdu hledat datum vydání třetího dílu, jinak se zblázním

24.03.2020 5 z 5


Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Opět skvělá práce! Nejvíc se mi na těchto knihách líbí to, že čtěte nějaký příběh, o lidech, kteří se chovají nějakým způsobem a vy nevíte proč. Až se postupně pročítáte dějem, tak je vám vysvětleno proč se chovali, tak jak se chovali. A to se mi neskutečně líbí.... Že pochopím... A proto nemůže být žádná záporná postava.. každý v životě prožije věci, které ovlivní jeho chování a způsob vnímání svého okolí.. A my je nemůžeme hned odsoudit a zavrhnout.. musíme se snažit je pochopit..

16.11.2019 4 z 5


Wildcard: Divoká karta Wildcard: Divoká karta Marie Lu

Jsem ráda za to, že ne každý autor se snaží z jednoho příběhu vytřískat minimálně trilogii, která bohužel velmi ztrácí na kvalitě... Warcross a Wildcard za mě perfektní a propracovaná duologie! Děkuji

15.10.2019 4 z 5


Nikdynoc Nikdynoc Jay Kristoff

Velice mně tato kniha překvapila, mile překvapila.. opakující se příběh o dívce vražedkyni a hrdince, která se chce pomstít. Nic nového.. Musím však říct, že jak se může příběh zdát ohraný, tak mně osobně se zdál přitom tak JINÝ! Hned od začátku, jsem si říkala, jak je způsob psaní a vyprávění neobvyklý. Popravdě jsem měla problém se ze začátku začíst, ale pak jsem se jen bavila každou další stránkou. Skvělá kniha, skvěle napsané.. smekám před autorem a teď jen čekat na další, snad stejně skvěle pokračování.

15.08.2019 5 z 5


Krvavé Impérium Krvavé Impérium S. J. Kincaid

Podle ostatních komentářů jsem měla celkem strach, jaké vůbec bude druhé pokračování knihy.. Mě osobně se druhý díl líbil mnohem víc, než díl první. Nevím proč, ale prostě to tak je! :D

14.07.2019 4 z 5


Cesty se rozcházejí Cesty se rozcházejí Veronica Roth

Knihu jsem bohužel musela odložit.. a důvod? Vůbec mě to nebavilo.. omlouvám se, třeba někdy jindy ;)

14.07.2019 2 z 5


Warcross Warcross Marie Lu

Tak tohle byla opravdu jízda od začátku až do konce! Čtení warcrossu jsem si opravdu užívala a těšila jsem se na to, až budu moct knihu zase otevřít. Bohužel byla moc krátká, takže přečtená za necelé 3 dny :D. Ale opravdu velká poklona autorce! Skvělé!

07.11.2018 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Tohle byla opravdu vydařená kniha! Nápaditý příběh, který mě bavil od zacatku až do konce :)

06.11.2018 4 z 5


Snílek Neznámý Snílek Neznámý Laini Taylor

Pro mě byl snílek Neznámý, tak krásně napsaným příběhem, že mi ani nevadilo, že se tam toho dvakrát nic nestalo... Příběh krásně plynul a já si užívala každou myšlenku jak Sarai, tak Lazla. Kniha byla poutavá a nádherné napsaná.. hlavně s citem.

20.10.2018 5 z 5


Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Ready player one jsem nejdříve viděla jako film, který mě velmi mile překvapil a celých snad 120 minut jsem si náramně užívala. Takže po zjištění, že je příběh originálně napsán jako kniha, neváhala jsem ani minutu a knihu si pořídila. A můj názor? Skvělé a prostě úžasné! Kniha byla tak perfektně propracovaná, že jsem nad tím kolikrát kroutila hlavou. Kniha se mi samozřejmě líbila víc než film, milionkrát víc než film ! Užívala jsem si každou stránku a nedočkavě čekala co bude následovat dál. Konec mohl být trošičku lepší, ale to je jen maličkost.

22.09.2018 5 z 5


Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

První díl byl naprostá pecka, to se musí nechat... Ale druhý.. při čtení druhého dílu jsem byla jak na houpačce. První část byla zajímavá a celkem čtivá. Potom zdlouhavé nic a záchvěv menší akce a ucházející konec, na který už jsem se i těšila.. Prostě jsem celý druhý díl čekala na něco, z čeho se posadim na zadek.. bohužel.. ale pořád je to pro mě nadprůměrná série, kterou ráda doporučím :)

22.09.2018 3 z 5


Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Velice čtivá kniha! Úžasný a svižný příběh, který prostě baví!

21.09.2018 5 z 5


Easy? Easy? Tammara Webber

tak tohle bylo slabší oproti knihám podobného žánru... musela jsem se přemlouvat abych knihu vůbec dočetla, protože už jsem ke konci jen kroutila hlavou na každé další straně. Umělý, těžko uvěřitelný příběh a stejně tak postavy. I am sorry..

02.06.2018 3 z 5