n.jankovcova n.jankovcova komentáře u knih

☰ menu

Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

(SPOILER) ufff, já tuhle sérii miluji, ale hrozně mi vadí ten konec. přijde mi šílené, aby zahodili tolik let trápení a lásky, jen proto, aby si mohli prožít jeden smrtelný život. vlastně to bylo všechno úplně k ničemu. konečně, když se našli a překonali všechny překážky, tak mají přijít o všechny vzpomínky a zapomenout na všechno a na všechny? nevím, to mi moc správné a spravedlivé nepřijde.

21.06.2022 4 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

tahle kniha byla totální chaos. byla neuvěřitelná! ty postavy, to stále depresivní pozadí. upřímně v téhle knize by každá postava potřebovala odbornou pomoc..a já po přečtení asi taky. líbil se mi konec..že vlastně nevíme, jak to všechno bylo a je to jen na nás, čemu uvěříme. tahle autorka má prostě talent!

09.06.2022 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

(SPOILER) uff tahle kniha..nevím, jak to hooverová dělá, že mě každá kniha tak zasáhne. hlavní hrdinku tak moc obdivuju, že sebrala všechny své síly a odešla od Rylea. sice mi ho bylo tak neskutečně líto, ale do budoucna by se to asi stále opakovalo. no a atlas..k němu asi nic psát nemusím. těším se na další knížku o nich dvou!!

09.06.2022 5 z 5


Muka Muka Lauren Kate

No..v tomhle díle mi Lucinda tak strašně lezla na nervy. Všichni kvůli ní riskují život, říkají jí to dokola, že jí hrozí nebezpečí, ale když se jí to neřekne po lopatě, tak vlastně stále nic neví, chudinka. Neví, jestli miluje Daniela. Neví, jestli je na něj naštvaná. Neví, koho si má vybrat, jestli Milese nebo Daniela. Stále jen sebelítost nad tím, že nic neví a nejhorší je samozřejmě Daniel. U konce mi bylo trochu líto, že si to nestihli vyříkat s Danielem..ale aspoň třetí díl budu mít rychle přečtený. :)

09.06.2022 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Díky téhle sérii jsem začala pořádně číst. Je to tak skvělá série! Tentokrát ji čtu už potřetí a je stále stejně dobrá. Samozřejmě, že teď, jak jsem starší, tak některé věci mi přijdou trochu přitažené za vlasy, ale ten příběh, postavy a hlavně obálky!! jsou prostě boží.

09.06.2022 5 z 5


Vzhůru za slávou Vzhůru za slávou Soman Chainani

Nechápu, kdo může mí rád Sofii. Každý díl mě tahle postava neskutečně vytáčí. Tedros to samé. Agáta aby s nima měla svatou trpělivost. Jinak příběh je to krásný, poutavý, nutí vás to číst pořád dál, ale ta Sofie..

05.05.2022 5 z 5


Napůl ztracený Napůl ztracený Sally Green

Čekala jsem všechno, ale tohle jediný ne. U konce jsem brečela. Nechtěla jsem tomu věřit. Mám ráda spíše šťastné konce, ale zase bylo příjemné číst něco jako bylo Half lost. Tuhle sérii jsem si hrozně oblíbila. Určitě se k ní vrátím. Jen jsem z konce pořád na měkko.

02.03.2018 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Tak druhý díl byl strašný. America se chovala hrozně. Byla tak hrozně nerozhodná, co se týče Maxona a Aspena. A Maxon? Trochu jsem nepochopila, co to mělo znamenat s tou Celestou. To jsem na něj byla tak naštvaná. Stejně jsem nepochopila jeho důvod, proč to udělal. Ale tak America vlastně dělala to samé s Aspenem.

21.01.2018 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Poprvé jsem Maxona úplně nenáviděla, že vlastně díky němu se Aspen a America rozešli. Ale pak, jak jsem začala víc Maxona poznávat, jsem ho měla raději než Aspena. Aspen mi vadil v tom, že byl až moc hrdý. Americu úplně miluji, je skvělá! Knížka sama o sobě mi dost připomíná Hunger games, ale v šatech.

21.01.2018 5 z 5


Jsem rozohněná Jsem rozohněná Tahereh Mafi

No tahle knížka byla..jako byla super, o tom žádná, ale chybělo mi na konci nějaké to osudové zakončení s Warnerem. Přišlo mi to, že to skončilo hrozně otevřeně. Adam se choval příšerně! Choval se jako malý děcko, kterému sebrali hračku a on jí chtěl za každou cenu zpátky. Ale za to Warner se choval úplně aaww. Přála bych si, aby byl další díl. Abych viděla, jak to mezi Juliette a Warnerem je. Na konci mi prostě hrozně chybělo, že se už potom nesetkali. Proto dávám 4 hvězdy.

03.01.2018 4 z 5


Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

Páni! Páni! Páni! Tak tahle se četla ještě rychleji než první díl. Je divné, že tady ufňukanost hlavní hrdinky mi vůbec nevadí, protože jí svým způsobem chápu. Kdo by v kůži Juliette byl šťastný? Ale pak je tu Adam, který mi začínal na konci lézt pěkně na nervy. A Warner? Bože! Celou knížku jsem fandila, aby Juliette byla s ním. Přišlo mi hrozně hezké, jak se jí celou dobu pokoušel najít. A pak jak se jí postupně stával otevřenější. Bylo to nádherné. A taky mě mile překvapil fakt, že tam byli další lidé se zvláštními schopnostmi.

03.01.2018 5 z 5


Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Od téhle knížky jsem očekávala mnoho. A celkem jsem se pak bála jí začít číst, aby mě nezklamala. Ale tahle splnila všechny moje očekávání! Byla prostě jedním slovem úžasná. Hrozně rychle se četla, až mi to bylo líto. Námět je opravdu zajímavý a k tomu tam ještě Adam. Dokonalé.

03.01.2018 5 z 5


Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Tahle knížka byla opravdu depresivní. Od první stránky do poslední. Ano, věděla jsem, že to bude smutné, ale až takovým způsobem? To ne. Autorka dá se říct, že mluvila z vlastní zkušenosti, a tak tam skvěle popisovala všechny pocity. Přiznám se, že celou knížku mi bylo do pláče.

03.01.2018 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Tady opravdu nemám slov. Tahle série mě tak chytla za srdce, že na ní budu ještě dlouho myslet. A určitě si jí ještě několikrát přečtu. Jedním slovem prostě opravdu dokonalé.

01.01.2018 5 z 5


Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Ach bože. Tuhle sérii prostě miluji! Vtáhne vás do děje a vy nedokážete přestat číst. Četla jsem jí už po druhé a přemýšlím, že bych si jí přečetla znovu.
Ve druhém dílu jsem si opravdu nebyla jistá, koho si má Anna vybrat. Kopano nebo Kaidan? A Kaidanovi také moc nepřidalo, jak se choval odtažitě, i když se pak vysvětlilo proč. Ale nakonec bych asi taky volila Kaidana. Tahle série se mi hlavně líbí v tom, že u hlavní hrdinky se nemusím chytat za hlavu a říkat, co zase vymyslela. Je to prostě úžasná série.

17.11.2017 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

To je tak úžasná kniha! Tentokrát jsem si knihu nevybrala podle obálky, ale podle anotace a můžu říct, že opravdu nelituji! Autorka mě překvapila hlavně tím, že se nebála otevřeně mluvit o drogách, alkoholu a sexu. Krásně i do fantasy umístila skutečné problémy dnešních dětí takovým způsobem, že vám to tam vůbec nepřijde divné. A hlavně krásný, neodolatelný Kaidan. Prostě Svůdná trilogie je a bude mým favoritem!

30.09.2017 5 z 5