Mudblood Mudblood komentáře u knih

☰ menu

Asylum Asylum Madeleine Roux

průměr, ne že by mě to zrovna překvapilo. Fotky super

01.11.2016 4 z 5


Zfetovaná duše Zfetovaná duše Zdeněk Horký

Jedna z nejlepších knih o drogách, co jsem kdy četla. Možná je to tím, že jsem autora viděla naživo a vím, že je to reálný příběh, že mě to tak zasáhlo. Přečetla jsem to jedním dechem. Díváte se na toho člověka, a myslíte si, že je to prostě normální chlap. A ono tohle..

12.10.2016 5 z 5


Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

Po dlouhé době něco, co mě zaujalo obsahem. Do poslední chvíle jsem přemýšlela, jak se to nakonec vyvine, i když, bohužel, nakonec jsem byla trošku zklamaná.. ale zastávám názor, že příběh je důležitější než cíl, proto 5 hvězdiček

09.04.2016 5 z 5


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Bože.. tahle kniha, to je něco. Už od první stránky jsem věděla, že to nebude jen tak obyčejný román. Vtipná a přitom smutná. Každou myšlenku, která mne nějak zaujala, jsem si podtrhla. A nakonec mám podtrženou půlku knihy. Je tak zvláštní a přitom tak úžasná, jiná a otevřená, Finchovo zběsilé přemýšlení a Violet, která se snaží dělat, jako že nic a schovává se za "tu hodnou holku". Oba zevnitř umírají, ale ani jeden z nich to nedává najevo. Kolik lidí prožívá to samé? Sžírají se stejnými pocity? Je potřeba nebrat deprese na lehkou váhu. Tato kniha ukazuje, jak je jednoduché spadnout do této propasti a jak těžké je se z ní pak dostat. Jenže, bohužel, jak je v knize zmíněno, pro většinu lidí nemoc, která se nedá změřit na teploměru, není nemoc..

29.03.2016


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

jedna z nejdokonalejších knih vůbec - mohla bych ji číst pořád a pořád dokola:)

25.10.2015 5 z 5


Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Vykoupení je rozhodně nejlepší díl z celé série. Tohle nedokáže každý, aby napětí stránku za stránkou stoupalo.. většinou přečtete první knihu, která vás naprosto nadchne a další díly už nejsou nic moc.. tohle ale rozhodně není ten případ! Až do posledních stránek jsem nedokázala "předpovědět", jak to nakonec skončí.. Posledních asi 20 stránek jsem probrečela jako malá - a já nejsem zrovna tip, co u knížek brečí :D možná občas nějaká ta slza ukápne, ale takové vodopády? To se mi ještě nestalo. Možná to bylo i mou současnou náladou, která to ještě umocnila.. ale prostě WOW! Rozhodně to stojí za přečtení!!

25.10.2015 5 z 5


Vytržení Vytržení Lauren Kate

Třetí díl byl podle mého hodně zajímavý, takže prozměnu nebudu souhlasit s většinou recenzí :D pro mě byla tahle série jedna z nejlepších, co jsem kdy četla:)

25.10.2015 5 z 5


Muka Muka Lauren Kate

Druhý díl mě z celé série bavil asi nejméně. Nevím čím to, asi mi chyběl Daniel :D druhý díl je ale v celkovém výsledku dost důležitý, protože tam Lucy zjistí hodně důležitých věcí.. Takže dám stejně 5 hvězd :)

25.10.2015 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Když jsem začala číst první díl, nějak zvláštní mi to nepřišlo.. prostě fajn oddych od povinné četby :D ale musím říct, že průběh mě opravdu překvapil a nemůžu dát jinak než pět hvězd :)

25.10.2015 5 z 5


První První Kiera Cass

Nemohla jsem se dočkat třetío dílu v češtině, tak jsem to riskla v aj a překvapilo mě, jak rychle jsem to přečetla :D celá série je úplně úžasná:3 konec je bohužel docela předvídatelný už z názvu, ale tak.. co už :D body za to ubírat nehodlám :)

25.10.2015 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Dlouho jsem se u knihy nezasmála jako právě u tohodle :D vážně úžasná kniha, můžu jenom doporučit ☺

25.10.2015 5 z 5


Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

pořád a pořád dokola:3 neomrzí

23.05.2015 5 z 5


Léto na druhý pokus Léto na druhý pokus Morgan Matson

Slzička ukápla) krásně napsané, doporučuju!

16.05.2015 5 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Krásná oddychovka:3 nemám co dodat :)

16.05.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Páni. Čtu si tam ostatní komentáře a říkám si, jestli četli stejnou knížku :D Nemohla jsem se dočkat české verze, tak jsem přečetla anglicky. Nikdy bych nevěřila, že dokážu přečíst knížku anglicky za cca 12 hodin O.o nemohla jsem se od toho odtrhnout. Má úžasný spád a byla jsem více než překvapená tím, co se tam dělo. Jsem moc zvědavá na První.

25.04.2015 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Já tuhle trilogii prostě miluju!

19.04.2015 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Po přečtení TFiOS, kdy jsem byla nadšená - a taky trochu ubrečená - a následném skoro fanatickém pohlcení do Hledání Aljašky, jsem se na Papírová města hodně těšila. Ale abych pravdu řekla, dost mě to zklamalo. Jasně, pořád tady jsou ty Johnovy úžasné myšlenky a zvláštní pojetí, kvůli kterému ho mám tak ráda.. Ale často jsem se musela přemáhat, abych to vůbec dočetla. Na konci jsem byla hrozně naštvaná a sorry, ale Margo je podle mě prostě kráva. Chystám se i na další Johnovy knížky, nijak mě to od něj neodradilo.. ale když to srovnám s předchozími knihami, je značně pod čarou..

19.04.2015 3 z 5


Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Rozum a cit je první kniha od J. Austen, kterou jsem se rozhodla si přečíst a rozhodně nelituju. Posledních 50 stran jsem přečetla snad na jeden nádech a všechno se vyvinulo úplně jinak, než jsem si v hlavně předvídala. Tahle kniha mě opravdu dostala, nemůžu jinak než dát 5 hvězd.

08.02.2015 5 z 5