Morgaine07 Morgaine07 komentáře u knih

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Ideální příběh k moři
P.S jedna kniha nestačí, mějte jich více

10.06.2025 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Zatím skoro tak dobre jako předešle knihy od autora

04.06.2025 4 z 5

Ženy na pranýři Ženy na pranýři Naďa Horáková

Tak to bylo něco neskutečného, myslela jsem, že nevěstky jsou nejlepší kniha, ale tento další díl je snad ještě famóznější. Moc se bavil příběh Haja, Kateřiny a dalších. Jsem spokojena a už se těším na další knihu od autorky

17.05.2025 5 z 5

Dům tajemných stínů Dům tajemných stínů Darcy Coates

Příběh byl zajímavý, ale zbytečně dlouhý. Řadím ke slabším knihám od autorky

11.05.2025 3.5 z 5

Vekslačka Vekslačka Scarlett Wilková

Zajímavé téma

21.04.2025 5 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Není co dodat, skvěle napsáno

07.04.2025 5 z 5

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Ach bože to bylo tak neskutečně syrové. Takové zlo které zničilo život několika lidem. Nejhorší je na tom, že se tohle opravdu deje

29.03.2025 4.5 z 5

Děcko Děcko Kateřina Krobová

(SPOILER) Kniha se četla dobře, akorát mi bylo líto konce vztahu Alice a Michaela, kteří dle mého názoru k sobě patří

27.03.2025 4.5 z 5

Ostrov čarodějnic Ostrov čarodějnic Carolyn Jess-Cooke

První půlka knihy byla trošku nudnější, ale druhá část uz byla o dost lepší s dej nabral nečekaný zvrat.
Prijemne čtení

23.03.2025

Pohnutá doba Pohnutá doba Marie Lacrosse

Příjemné čtení, láska Žofie a Richarda mě zaujala a budu v sérii určitě pokračovat.
Kniha jé docela bichlička, ale pokud váš toto téma zajímá nenechte se odradit. Kniha se dá přečíst i do týdne. Autorce se příběh opravdu povedl.

15.03.2025 5 z 5

Nesnesitelná lehkost bytí Nesnesitelná lehkost bytí Milan Kundera

Dlouho trvalo než jsem si knihu pořídila, byla jsem skeptická.
Nečekala jsem jak mě toto dílo pohltí a duševně obohatí

14.03.2025 5 z 5

Brněnské nevěstky Brněnské nevěstky Naďa Horáková

(SPOILER) Kniha byla napínavá od začátku do konce. Četla se velice rychle a nemůžu ji nic vytknout, naopak. Byla opravdu úžasná. Líbila se mi postava Markéty Opavské a nakonec i Žofie.

05.03.2025 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Druhá kniha, kterou jsem od autorky četla. Slzicka ukapla, bylo to moc smutné a nespravedlivé, nejhorší na tom je, že se podobný příběh mohl klidně stát... Clary a Bruna mi bylo neskutečně líto a vlastně i Isabelle.

22.02.2025 5 z 5

Doktorova žena Doktorova žena Daniel Hurst

Kniha mě mile překvapila, zápletka byla mnohem komplikovanější než se zdálo na samém začátku.

19.02.2025 4.5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Opět zajímavý příběh od skvělého spisovatele. Mohu jen doporučit

09.02.2025 5 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

(SPOILER) Nemám co vytknout, kniha je krásná a příběh takřka stejný jako film, který mi během četby běžel v hlavě. V knižní podobě se mi moc líbil závěr. Sajuri nakonec získala svou lásku

19.01.2025 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Nejlepší kniha tohoto žánru, kterou jsem kdy četla. Zajímavé od první stránky po poslední. Oceňuji skvělé propracované charaktery osob. Eriku jsem si oblíbila, určitě si pořídím další knihu

09.01.2025 5 z 5

24 hodin ve starověkém Egyptě: jeden den v životě lidí: od rybáře po faraona 24 hodin ve starověkém Egyptě: jeden den v životě lidí: od rybáře po faraona Donald P. Ryan

Krásný vánoční dárek, kniha splnila všechna očekávání.

30.12.2024 5 z 5

Co zůstane v lesích Co zůstane v lesích Kate Alice Marshall

Nebylo to špatné, ale docela dost překombinivané. Přesto to splnilo očekávání

30.12.2024 3.5 z 5

Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Tento díl byl nejlepší z celé série. Byla to devátá kniha, kterou jsem od Darcy Coates četla.
Kniha byť je tlustá tak je velice čtivá. Ideální do dušičkového počasí no a ten konec? Jako wau, takhle bych si představovala pěkný hororový film

23.10.2024 5 z 5