☰
montePříspěvky
KazatelCamilla Läckbergpřestože jsem se občas ztrácela v postavách, kniha byla zajímavá
04. srpna
Neboj seLisa GardnerPovedená detektivka
1 23. července
Chyť měLisa GardnerKniha čtivá, zápletka zajímavá, Užila jsem si to
12. července
ÚkrytLisa GardnerJednoznačně skvělé, doporučuji
19. června
Červená lucernaGraham MastertonI tento díl se mi líbil a vrahovi jsem fandila.
06. června
Dokonalá tmaHelen FieldsDokonalá detektivka dokonalé série
2 28. května
Slib mrtvýmVictoria JenkinsMoc pěkné zakončení série
22. května
Děti ohněVictoria JenkinsVelmi čtivé
16. května
Rozbití anděléGraham MastertonNa tuto sérii jsem narazila čirou náhodou a jsem moc ráda. Ani tento díl nezklamal.
02. května
Bílé kostiGraham MastertonTak to byla tedy drsná , ale čtivá detektivka.
1 28. dubna
Nejsem z leduA. Frasier (pseudonym)Naprosto skvělé zakončení trilogie. Všechny tři díly byly skvělé, čtivé a napínavé.
Vřele doporučuji
6 24. dubna
Nejsem živáA. Frasier (pseudonym)Nemám slov, i tento díl byl skvělý. Přečteno jedním dechem. Jude a Uriah jsou fajn dvojka.
5 19. dubna
Nejsem mrtváA. Frasier (pseudonym)Hned první řádky mě chytly a do poslední stránky nepustiliy. Doporučuji
6 17. dubna
Nejlepší víkendPatrik HartlPo detektivkách jsem se pustila do oddechovky.
A nyní otevírám další detektivku
2 16. dubna
Vnitřní hlasBrian FreemanTo byla tedy jízda. Ani tomuto dílu nechyběl spád a napětí
Brian je můj další oblíbený autor.
6 13. dubna
Noční ptákBrian FreemanVelmi zajímavé téma. Napínavé od začátku do konce. Frost a Shack - dva sympaťáci
8 09. dubna
V temnotěCara HunterVelmi zajímavé a čtivé.Opět překvapivý konec
5 01. dubna
Někdo blízkýCara HunterZajímavé a čtivé, takový konec jsem vůbec nečekala
9 22. března
Šikmý kostel 2Karin LednickáOsudy celé rodiny mě opravdu velmi zasáhly.
Paní Lednická je naprosto skvělá vypravěčka.
16 15. března
Šikmý kostelKarin LednickáWOW, nádherně napsaná kniha o těžkém životě obyvatel tohoto kraje.
Abych se neopakovala, souhlasím se všemi pochvalnými komentáři.
18 03. března
Na mě si nepřijdešJ. D. Robb (pseudonym)Tento díl byl odpočinkový se zajímavou zápletkou
1 24. února
Smrtící kalichJ. D. Robb (pseudonym)co dodat, opět super čtení
2 18. února
Mlčící pacientkaAlex MichaelidesZačátek nuda, chtěla jsem knihu odložit. Jsem ráda, že jsem tak neučinila, protože rozuzlení bylo zajímavé a čtivé
8 09. února
Matčin hrobLisa ReganJsem nadšená, skvělá série. Jen škoda, že další díl je zatím v nedohlednu
12 07. února
BalzamovačAlison BelshamSkvělé a předpokládám, že bude pokračovaní, na které se už těším
4 01. února
Cilčina cestaHeather MorrisS Cilkou se tedy osud opravdu vůbec nemazlil. Souhlasím s Lalem, že byla nejstatečnější člověk
6 21. ledna