Monike
Prectena jedním dechem. Diky ni jsem se vrátila do mladí. Za me TOP kniha.
Opět jsem naběhla do knihovny, ze potřebuji knihu vydanou letos. A s výběrem paní knihovnice jsem spokojená. Pro tohle miluji ČV, ze se dostanu k titulum, které bych si běžně nepůjčila.
Vracím knihy v knihovně a říkám si, ze nez odjedu s detmi na dovolenou ještě stihnu jednu knihu. Říkám paní knihovnici, potřebuji knihu s jedním objektem na obálce, max 300 stran, romantika nebo napínava detektivka. A výsledek pecka!!! Pro tohle miluji ČV.
Ke knize a autorce jsem se dostala díky ČV. Diky za rozšíření obzoru.
Kniha nezáživná, nevytáhla mě do děje. Ale dočetla jsem do konce.
Nevěděla jsem do čeho jdu. Našla jsem knihu v seznamu pro téma k ČV a wau...hodně překvapila. Navíc jako Ostravačka jsem se orientovala v popisu míst. Díky ČV!
Za mě bohužel nejslabší kniha autora. Škoda. Jakmile jsem překousala střední část, tak závěr už byl zase akční.
Skvěla kniha!! Nejúspěšnější bylo, když se ráno probudil a v kuchyni byla cizí žena s dětmi :-).
Za mě hodnotná kniha. Díky děvčata. Jak já v sobě často vidím mrchu z pekel.
Já i kluci ta dědečkova vyprávění prostě žereme :-).
Ke knížce jsem se dostala náhodou na dovolené. Velmi silný příběh. I slzy ukáply.
Knížka vybraná díky ČV. Chvilkami dobrá, chvilkami ne.
Ke knize jsem se dostala díky ČV a četla se jedním dechem. Děkuji ČV.
Knihu jsem četla, když se narodili kluci. Dnes se k ní vracím díky ČV a taky už jsou z kluků školáci. Jsem ráda za rady a tipy. Je fajn si to připomenout.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: