MishaEagle MishaEagle komentáře u knih

☰ menu

Aristokratka pod palbou lásky Aristokratka pod palbou lásky Evžen Boček

Sérii o Aristokratce Marii úplně miluju, tudíž samozřejmě v mé sbírce nesmí chybět poslední díl. Přečetla jsem ho za necelých 24 hodin a smíchem si prodloužila život o 24 let :-))) Neskutečná porce humoru, zábavy, nadsázky, vtipných glos i přirovnání, která mi působila doslova křeče bránice. Mám to štěstí, že jsem obdařena velkou dávkou schopnosti imaginace, takže se mi před očima přímo odvíjely popisované situace. :-))) Děkuji panu Bočkovi za jeho knihy, které lze číst stále dokola a vždy budou vtipné. Milovníkům všech postav vřele doporučuji.... hlavně - nečíst na veřejnosti!!! :-)))))

21.10.2022 5 z 5


Spasitel Spasitel Andy Weir

Knížku jsem dostala pod stromeček a 27. 12. jsem ji měla přečtenou. Jakkoli nečtu moc sci-fi, po zhlédnutí a přečtení Marťana jsem "dostala chuť" na další počin Andyho Weira. A příběh Spasitele mě naprosto dostal a od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Příběh počáteční beznaděje, přes meziplanetární přátelství až po neskutečně překvapivý a zcela neočekávaný konec mi přinesl krásné chvíle, momenty záchvatů smíchu i dojetí a slz v očích. Konečně kniha, po jejímž přečtení má člověk z lidstva a vesmíru vůbec tak nějak lepší pocit (stejně jako u Marťana).

28.12.2021 5 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Velmi milá, příjemná knížka se čtivým dějem. Hezké, odpočinkové čtení na večer. Jen mě malinko zamrzel závěr příběhu... Určitě doporučuji k přečtení.

29.10.2018