MiLuka78 MiLuka78 komentáře u knih

☰ menu

Freddie Mercury: Ilustrovaný životopis Freddie Mercury: Ilustrovaný životopis Alfonso Casas

Krásně napsáno. Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Stručné a jasné informace, nádherné obrázky. Mohu jen doporučit.

08.03.2020 5 z 5


Queen: Jak to začalo Queen: Jak to začalo Jacky Gunn

Kniha se mi čte moc krásně - hned napoprvé jsem zhltla celých 100 stránek. Zajímavé a poutavé.

20.02.2020 5 z 5


Sylvester Stallone Sylvester Stallone Peter Haller

Rocky nikdy nezklame. Slyho miluji od svých 13 let, kdy jsem poprvé uviděla v televizi jeho božské tělo a nádherně smutné oči. Je to silná osobnost fyzicky i duševně. A takových mužů, hodných obdivu, je dnes již velmi málo. Jen čtěte, určitě dostane i vás...

15.01.2020 5 z 5


Příběh lvice Elsy Příběh lvice Elsy Joy Adamson

Knihy o zvířatech - a ještě víc ty autobiografické vždy vyžadují zásoby papírových kapesníčků. Elsa je nesmrtelná.

06.12.2019 4 z 5


Ptáci v trní Ptáci v trní Colleen McCullough

Ano, krásná kniha. Také ji miluji. Ale krásná je do té doby, než zjistíte, že na prvním místě je sice Ralphova velká láska - ale k nikomu menšímu, než je BŮH sám. S tím se nemůže měřit ani ta sladká Maggie. Jak sladkobolné.

06.12.2019 5 z 5


Znamení vztahů Znamení vztahů Linda Goodman (p)

Další skvělý kousek od fenomenální Lindy. Už vím, proč Panna miluje Kozoroha, Štír Rybu a Beran Lva. Proč si nebudu nikdy rozumět s Beranem a proč mi Váhy přijdou tak divné. Vše do sebe zapadlo. Je to jako skládačka. PERFEKTNÍ.

06.12.2019 5 z 5


Znamení lásky Znamení lásky Linda Goodman (p)

Ještě více o našich láskách - ještě více odkrytých tajemství, proč nás někdo tolik přitahuje a my jeho. Už bude méně kvadratur a více trigonů. Více štěstí a lásky pro všechny.

06.12.2019 5 z 5


Sluneční znamení Sluneční znamení Linda Goodman (p)

Linda je přes astrologii profík. Jakmile se jednou začtete do jejích knih - už nemůžete přestat, je to návykové. Já se také zdráhala uvěřit - jsem totiž Kozoroh, realista. Ale jakmile jsem v jejím popisu povah znamení poznala sebe, tu kamaráda, tam kamarádku a občas i někoho z rodiny, musela jsem se tomu smát. Těžko by to někdo popsal lépe. Díky, Lindo, že jsi mě naučila lépe porozumět těm všem Pannám, Štírům, Rakům a Lvům, které tolik miluji. Teď už vím aspoň proč.

06.12.2019 5 z 5


Freddie Mercury - The King of Queen Freddie Mercury - The King of Queen Laura Jackson

Freddie si uměl užívat života. Byl to král nejen hudby, ale i sexu a chvilkových avantýr. Za svůj krátký život jich měl stovky - všichni ho chtěli a všichni ho milovali. Nejvíc jsem se pobavila právě nad líčením některých jeho sexuálních zážitků. Ale když jste Rockový král, můžete dělat cokoliv. AMEN.

04.12.2019 4 z 5


Queen: Neznámá historie Queen: Neznámá historie Peter Hince

Peter Hince je u mě králem satiry a nadsázky - jeho vyprávění o Queen je zajímavé, poutavé a hlavně k popukání zábavné ! Knihu jsem hltala po stranách a byla moc smutné, když tato jízda skončila. Určitě bych zařadila mezi první 3 TOPY o Queen.

04.12.2019 5 z 5


Freddie Mercury Freddie Mercury Peter Freestone

Jsem šťastný vlastník této knihy - co mám dodat k vyprávění muže, který znal Freddieho dlouhých 12 let, byl mu nejblíže, jak v pracovním, tak i osobním životě, žil s ním pod jednou střechou a cestoval po celém světě. Dokonalé, poutavé, dojemné, autentické a nezapomenutelné. Pro mě je tato kniha č. 2, hned za mou milovanou Mercury and Me. TOP.

04.12.2019 5 z 5


Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Freddie Mercury: Bohémská rapsodie jednoho života Lesley-Ann Jones

Knihu jsem hltala od začátku do konce. Chvíli se smála, chvíli žasla a ke konci už jen plakala. Opravdu krásně napsáno, poutavě, zajímavě a dojemně. Tak, jak by si náš milovaný Freddie opravdu zasloužil.

22.04.2019 5 z 5